” Wow dah nak kawin ke. Dah siap gambar kahwin ni.. ” – Netizen

Gambar Janna Nick Dan Dini Schatzmann Berpakaian Tradisional Seperti Pengantin Menarik Perhatian Peminat. Eh Eh Lain Macam Gambarnya Macam Pre-Wedding Je. Secocok Sangat La Dini Janna Ni !! 

Pelakon dan pengacara Janna Nick selalu menyinari dan mewarnai dunia seni hiburan tanahair. Janna yang berbakat sentiasa memberikan komitmen dan penghayatan yang bagus dalam setiap lakonannya. Janna juga banyak memenangi anugerah berprestij atas bakatnya ini.

Janna menjalin hubungan cinta bersama aktor Dini Schatzmann. Mereka yang mula akrab setelah sama-sama berlakon dalam drama Bukan Cinta Aku sebagai adik beradik akhirnya menjadi pasangan kekasih. Daripada seorang yang agak gan4s dan las4k, Janna berubah menjadi gadis feminin dan manja.

Hubungan cinta mereka bukan lagi rahsia dan mereka juga saling mengakui perasaan sayang antara satu sama lain. Janna juga sering berkongsi gambar-gambar mereka bersama dan ini membuatkan peminat teruja untuk melihat mereka cepat berkahwin.

Menerusi akaun Instagram Jannanick_official95 iaitu kelab peminat Janna, telah dikongsikan sekeping gambar Janna dan Dini yang lengkap dalam pakaian tradisional zaman dahulu kala. Melihat akan gambarnya seperti gambar bakal pengantin je gayanya. S4spen betul lah Janna dan Dini ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

#dinijanna 💕

A post shared by 😘Admin 잔나 닉😘(JANNA NICK) (@jannanick_official95) on

Perkongsian ini mencet0skan tanda tanya daripada netizen dan menyangkakan ianya gambar pra perkahwinan Janna dan Dini. Antara komen-komen daripada mereka :

” Wow dah nak kawin ke. Dah siap gambar kahwin ni.. “

” Tahniah Janna, prewedding ke ni. Secocok sweetnya Dini Janna.. “

Andai dilihat daripada gambar ini memang akan menyangka ianya gambar pre-wedding. Namun yang sebenarnya adalah Janna dan Nick sedang menjalani sesi photosh00t bagi culture house my dan ada tertera pada gambar pada posting sebelumnya.

Apa pun, peminat memang sudah tidak sabar lagi untuk melihat pasangan sweet couple ini ke jinjang pelamin. Sama-sama kita nantikan semoga perhubungan Janna dan Dini ini dipermudahkan dan mereka akan melangkah ke fasa perkahwinan secepat mungkin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Janna Nick, IG Jannanick_official95

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..