” Woi, kor0k mung. I tak boleh la ad0hhhh haha.. ” – Ramona Zamzam

Video Harris Annuar Pr4nk Mommynya, Kak Ton Aksi Makan ‘Tanah’ Yang Mencuit Hati. Amboi Mar4h Betul Mommy Sampai Keluar Ayat Tak Diduga. Part Last Tu Memang Menggeletek Hati Sungguh !!

Harris Annuar atau Aboy antara bekas peserta Hero Remaja yang popular di media sosial. Aboy yang terkenal dengan hashtagnya ‘ Bangkit Botak ‘ seorang yang lucu dan suka membuat jenaka pr4nk. Bukan setakat rakan-rakan artis yang diusiknya malahan ibunya, Kak Ton juga sering menjadi mangsa pr4nknya.

Peminat yang mengikuti Instagram Aboy pasti tahu perangai Aboy ini. Banyak video yang dikongsikan aksi Aboy bersama mommynya itu. Ada kalanya Aboy berjaya dan ada masanya Aboy pula terkena dengan mommynya itu. Gelagat mereka yang ceria itu sering menghiburkan hati peminat.

Kak Ton pula rajin melayan perangai nak4l Aboy dan buat video mereka lebih meriah. Instagram Aboy sehingga kini sudah berjaya mencatatkan seramai 841 ribu orang pengikut. Sebelum sambutan Aidiladha yang lalu, Aboy memberikan kej0tan buat seluruh keluarga dengan membiayai ibadah k0rban. Sweet sangat Aboy ni !

Meninjau akaun Instagram Harris Annuar, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Aboy pr4nk mommynya dengan aksi makan ‘tanah’. Aboy yang menggunakan biskut Oreo mengisarnya halus dan meletakkan dalam pasu bunga. Memang sebijiklah nampak macam tanah sampai Kak Ton pun terpedaya.

Jom tonton video di bawah :

Aksi pr4nk mommynya ini menghiburkan ramai peminat. Amik nak Aboy dah kena mak1 sebakul dengan mommy. Antara komen-komen mereka :

” Woiiii!! Kor0k mung hahahaha i tak boleh la aduhhhh.. ” – Ramona Zamzam

” Hahaha selalu masuk air la mung ni.. Kor0k mu vegetarian makan tanah hahahaha.. “

” Haahaahahah sian mummy! Mummy jom puk0l dia sama2.. “

” Kahakahkah! Ayat paling win momy buwii kor0kk mung.. “

” Hhahaha comella mummyy. Kor0k mung! Hahahahaha.. “

” Vegetarian kor0k mung, lama dah tak dgr ayat ni.. “

” Aboy naughty, Ada je idea dia kenakan mummy hahahahhh.. “

Kak Ton punya reaksi tengok Aboy makan ‘tanah’ tu memang lucu. Lagi-lagi sampai berebut bekas sampai terkeluar ayat ‘kor0k mung’ tu, win la Kak Ton. Apa pun, aksi anak beranak ini tidak pernah mengecew4kan. Semoga Aboy sentiasa bahagia dan gembira bersama keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Annuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..