” Wah hebat video keknisss, style ter0k. Buat video pun gemp4k.. ” – Netizen

Video Bachel0r Party Hanis Zalikha Bersama Sahabat-Sahabatnya Buat Peminat Kagum. Hasil Suntingan Hanis Ni Boleh Tahan Jugak Yer. Nampak Macam Pro Jer  !!

Dewasa ini sudah menjadi kebiasaan untuk bakal pengantin dianjurkan bachel0r party sebelum bertukar status kepada married. Selalunya program sebegini dirancang oleh ahli keluarga ataupun sahabat terdekat. Bakal pengantin diraikan dengan pelbagai cara dan kej0tan menarik sebagai kenangan terakh1r bergelar orang bujang.

Hanis Zalikha juga tidak ketinggalan untuk memberikan kej0tan ini kepada salah seorang sahabat baiknya bernama Mera. Hanis yang berpakat bersama 4 orang lagi sahabat merancang dan mula membuat dekorasi untuk majlis meraikan Mera ini.

Hanis walaupun sibuk dengan perniagaan Cakenis dan kerjaya seninya tetap mencur1 masa untuk menjayakan rancangan mereka ini. Mereka bergandingan idea menghasilkan dekorasi bilik yang menarik dan cantik sekali. Wah bahagianya dapat kej0tan sebegini, kawan terbaik lah.

Menerusi akaun Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan Hanis bersama kawan-kawannya menyambut bachelor party buat Mera. Berbagai-bagi sh00t menarik dikepilkan dalam video ini yang menyaksikan semua aktiviti yang dilakukan mereka bersama-sama. P0wer jugak editing Keknis ni !

Jom tonton video di bawah :

Video Hanis bersama sahabat-sahabatnya ini menarik perhatian ramai peminat. Nampak begitu akrab persahabatan antara mereka ini. Hasil akh1r video ni kelihatan seperti disunting oleh edit0r hebat. Antara komen-komen dari peminat :

” Wahhhh hebattt video keknisss. Style ter0kkkkkkkk.. “

” Gemp4kkk laa kakkk, superrr love this friendship.. “

” Dia punya video bachelorette party style, hebat la Keknis.. “

” Ralit weih tgk video ni hahahah. Creative director/videographer ni.. “

” Uishh da mcm ala2 Black P1nk Hehe.. Tp ni White pink.. “

” Eeeeeeee mama yusof niiii kemain ehhh aaaaaaaaaa nak jgkkkkkk.. “

” Wow sis videographer hahahah. Style r keknis fuhh.. “

” G0sh this is superb. Banyak bakat betul keknis ni, buat video pun gemp4k.. “

Wah seronoknya ada kawan-kawan sekep4la macam ini. Memang friendship goal betul la 6 bersahabat ni. Gaya Hanis sh00t dan edit video tu p0wer, boleh jadi part time videographer. Apa pun, semoga Hanis sentiasa gembira bersama sahabat-sahabatnya ini dan perhubungan mereka ini berkekalan hingga ke akhirnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..