” Allahu moga YB Datin kuat dan tabah melangsaikan segala amanah allahyarham.. ” – Netizen

Bakal Ibu Mertua Mira Filzah, Datin Mastura Yazid Kongsi Pesanan Akhir Arw4h Suaminya Buat Anakanda Wan Emir Astar. Sayu Sungguh Permintaan Arw4h, Betapa Sayangnya Pada Tonggak Keluarga Ini. Pesanan Penuh Bermakna !! 

Hanya berbaki kurang 6 jam sahaja lagi Wan Emir Astar bakal bergelar suami kepada pelakon Mira Filzah. Emir merupakan anak sulung kepada Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri bagi Tugas-tugas Khas, Datin Mastura Yazid.

Emir yang bergelar arkitek ini seorang yang bertanggungjawab terhadap ibu dan adik-adiknya. Ini dapat dilihat daripada cara Emir menjaga mereka sejak kemat1an ayahnya itu. Ke mana sahaja Datin Mastura pergi untuk melaksanakan tugasan, pasti Emir ada di sisi menemani.

Adik lelaki kepada Emir, Wan Imar Izzat sudahpun mengahwini pengacara terkenal Shalma Aina. Kisah percintaan Emir bersama Mira menjadi bualan dan semakin hangat diperkatakan apabila keduanya mengakui sudahpun mengikat tali pertunangan. Kini mereka menghitung detik untuk disatukan sebagai pasangan suami isteri yang sah.

Meninjau ruangan Facebook Datin Mastura Yazid, telah dikongsikan satu coretan yang menceritakan tentang pesanan arw4h suaminya Dato’ Wan Mohammad Khair-il Anuar Wan Ahmad sebelum menemui PenciptaNya. Arw4h mengimpikan untuk melihat Emir berkahwin dan duduk di pelamin rekaannya namun Allah lebih menyayanginya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Emir, ingatlah pesanan Arwah Papa. Selama hampir sebulan sebelum Arwah Papa pulang ke rahmatullah , Arwah Papa sering…

Posted by Mastura Yazid on Wednesday, September 2, 2020

Cerita yang tidak pernah dikongsikan oleh Datin Mastura kepada umum. Tinggi impian arw4h Dato’ Wan untuk Emir dan ramai yang memberi sokongan serta mendoakan kebahagiaan Emir. Antara komen-komen mereka :

” Semoga d permudahkan urusan buat Emir Dan Mira… tahniah Datin… AlFatihah buat arwah Dato Wan.. “

” Allahu moga YB Datin kuat dan tabah melangsaikan segala amanah allahyarham. Moga Emir menjadi insan terhebat dunia akhirat.. “

” Semoga dipermudahkan segalau urusan persiapan utk Emir. We r here Yb… no worries. Hope semua permintaan dan harapan akan tertunai.. “

” TAHNIAH YB DATIN, Benih yg baik akan dapat pokok dan buah yg baik. Perlu dipupuk, dijaga dan dibelai. Semoga family YB Datin sentiasa dilindungi Allah. Sebagai anak kuale, kami bangga dgn YB Datin.. “

” Salam Emer i know you are a good guy and respect person. You can do it apa pesanan Ibu dan Papa. You take care and be happy.. “

” Tahniah YB datin saya yakin Wan emir akan jadi suami yang baik dan langksana tanggungjawab seperti arwah ayah AL Fatihah… “

Seb4k membaca perkongsian cerita Datin Mastura ini. Betapa besar impian seorang ayah buat anak sulungnya ini. Semoga segala amanat yang diberikan bakal terlaksana kelak. Buat Emir semoga menjadi suami yang bertanggungjawab dan menggalas tugas sebagai suami dengan baik. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah, IG Wan Emir Astar, IG Mastura Yazid, FB Mastura Yazid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..