” Wah dahsy4t Aurora buat backflip ye, bukan biasa-biasa ni.. ” – Netizen

Diana Danielle Kongsi Video Anak-Anaknya Mandi Di Kolam Mandian. Part Last Ketika Anaknya Aurora Lakukan Backflip Buat Netizen Kagum. Woww, Terbaik Lah Aurora, Tapi Backflip Ke Kena Baling Tu Aurora. Hehe !!

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon cantik manis Diana Danielle yang memiliki wajah kacukan Inggeris ini. Suaminya juga seorang pelakon terkenal iaitu Farid Kamil. Pasangan ini antara pasangan yang dikatakan sangat sweet walaupun jarang-jarang sekali kongsikan kemesraan mereka di laman sosial.

Setiap orang mempunyai cara tersendiri untuk melepaskan tek4nan dan lel4h seharian. Bagi Diana lebih suka pergi bercuti bersama keluarga. Mengambil peluang dan kesempatan yang ada sekarang ini Diana dan keluarganya sedang bercuti di Langkawi.

Terbaru, menerusi laman Instagram Diana telah memuatnaik sebuah posting berbentuk video. Video tersebut memaparkan Diana bersama anak-anak dan suaminya sedang berada di sebuah kolam mandian. Kelihatan anak-anaknya Chemad dan Aurora sangat gembira berenang-renang.

Apa yang menariknya adalah ketika aksi backflip yang dilakukan oleh Aurora menjadi perhatian netizen. Kehebatan Aurora melakukannya membuat ramai netizen kagum. Sebelum membuat backflip tersebut Aurora dibantu oleh ayahnya Farid dengan meng4ngkat Aurora dan melep4skannya ke dalam air.

Jom tonton kehebatan Aurora melakukan backflip di dalam video yang dikongsikan di bawah ini :

Entri tersebut mendapat respon pelbagai daripada netizen. Mereka memuji kehebatan Aurora melakukan backflip dan berenang. Ini antara komen-komen mereka :

” Tudia. Still rilex lagi. Hehee terbaikkk Aurora, punya tinggi daddy bal1ng. Steady Aurora.. “

 ” Wahhh d4syat Aurora buat backflip yerrr, bukan biasa2 ni Aurora, Happy family DD dan Farid, suka tengok.. “

” Uih, dulu mase kecik2 camtu la, terj0n t1ruk kat sungai belakang ghumah, buat plangkit lagi, hahahaha.. “

” Terbaik Aurora, tak tak0t air, janji jaga diri tau.. “

Wah, terbaiklah Aurora, sangat berani dan hebat macam perenang negara pula. Bukan biasa-biasa ni Aurora. Kami nak bagi berbintang-bintang kepada Aurora. Apa-apa pun semoga Aurora terus membesar dengan sihat dan berjaya di dunia dan di akhirat. Good girl Aurora !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Diana Danielle, Farid Kamil

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..