” Vivy, Vivy, I laugh so hard.. ” – Netizen

Vivy Yusof Kongsi Memo Yang Ditulis Oleh Anaknya Mariam. Hahaha, Dia Ingat Mak Dia Ramai Agaknya, Alahai C0mel Dua Beran4k Ni Ye !!

Peminat fesyen muslimah pastinya mengenali dan mengetahui tudung jenama Duck. Pengasasnya ialah Datin Vivi Sofinas Yusof atau lebih dikenali dengan panggilan Vivy Yusof. Kini beliau telah pun menjadi salah seorang usahawan wanita yang berjaya di negara ini.

Selain memperkembangkan perniagaanya,Vivy juga merupakan seorang blogger. Namanya yang unik adalah seorang wanita yang yang berjiwa besar. Anak jati kelahiran Kuala Lumpur ini juga sangat ceria dan periang. Kini akaun Instagram beliau telah pun mencecah 1.8 juta followers.

Perkembangan semasa mengenai dirinya dan keluarga selalu dikongsikannya di Instagram beliau. Dapat dilihat dari perkongsian video atau gambar di Instagram beliau, keluarga ini selalu ceria dan bahagia dengan pelbagai gaya dan aktiviti.

Terbaru, menerusi laman Instagram miliknya, Vivy Yusof telah memuat naik sebuah posting bergambar. Gambar tersebut adalah gambar sebuah memo yang ditulis tangan oleh anaknya Mariam. Memo tersebut dilekatkan pada peti ais dengan mengguna fridge magnet.

Apa yang menariknya adalah penulisan memo tersebut yang tertulis ” Mommy I love You , You are the best mommy in the family “.  Vivy Yusof memberitahu kepada Mariam di dalam kapsyennya yang tertulis ” I’m the only mommy in the family, Mariam “.  Kenyataan balas Vivy Yusof ini telah menghiburkan ramai followernya.

Di bawah ini adalah perkongsian daripada Vivy Yusof. Untuk gambar yang kedua Vivy Yusof telah memperbetulkan ayat anaknya itu dan mengeditnya. Jom lihat !!

( Kl1k butang kanan > untuk melihat gambar yang seterusnya.

Perkongsian daripada Vivy Yusof ini telah mencuit hati kenalan rapat dan netizen. Ini antara komen-komen mereka :

” Ahahahahahahah mariam your mommy is the only one in the family. But you are sweet little girl.. “

” Wah, berterus terangnya Mariam, comel sangat !! “

” She really meant family, Vivy, Vivy I laugh so hard.. “

”  I think she didnt mean the best in the world. do you get it? “

‘” wow, seems like marian knew something that you dont know.. “

Wahh, Mariam is so sweet girl. Pandai tulis kata-kata manis buat mommy ye. Nanti bila Mariam sudah besar jangan lupa jasa mommy dan daddy Mariam. Semoga Mariam menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan di akhir4t. InshaAllah. You are  so smart sweety girl !!!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vivy Yusof

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..