” Comeynya baby Mexican. Pretty baby.. ” – Netizen

Josiah Hogan K0ngsi Wajah Terkini Anaknya Irmelda Padilla Hogan. Alahai Dah Pandai Pandang Kameralah. Comel Je Tengok !! 

Pelakon berdarah kacukan ini memiliki wajah yang sedap dipandang mata. Lahir di Amerika Syarikat namun membesar di Kelantan. Josiah banyak membintangi drama tempatan antara yang terbaru adalah drama Degup Cinta. Josiah juga turut berlakon dalam filem.

Tidak bersandar kepada rupa semata-mata, bakat lakonannya juga bagus dan dipuji peminat. Pernah kecew4 dengan perkahwinan pertamanya, Josiah mengahwini gadis bernama Nurul Hidayu Noordin selepas itu. Memiliki seorang anak bernama Irvine melalui perkahwinan terdahulu.

Manakala 3 orang cahayamata bersama Hidayu yang mana kesemuanya perempuan. Anak ketiganya yang dilahirkan 12 Mei lalu dinamakan sebagai Irmelda Padilla Hogan. Josiah pernah menyuarakan hasratnya untuk mencari keluarga sebelah bapanya yang sudah berpuluh tahun terpis4h di Mexico.

Menerusi akaun Instagram, Josiah Hogan telah berkongsikan sekeping gambar beliau bersama anaknya Irmelda Padilla Hogan. Pandai Dah Irmelda memandang kamera. Bersarung tangan dan kaki, keningnya nampak terbentuk elok. Nampak macam nak sedut air dengan straws je yer, ger4m.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah baby Irmelda ini menarik perhatian peminat dan ramai yang jat0h hati melihat wajah Irmelda yang comel. Antara komen-komen mereka :

” Comeynya baby Mexican. Pretty baby.. “

” Comelnya baby girl. Bukan main lagi air dia eh.. “

” MasyaAllah, tabaarakallah. Comeyyy sangat baby.. “

” Mr Joe, ada projek drama baru ya.. bestnyaaa. So shomellll baby gurl.. “

Alahai Irmelda, makin berubah wajahnya. Makin cute mukanya diusia 2 bulan ni. Apa pun, semoga Irmelda membesar dengan sihat, sentiasa dikurniakan kesihatan, dilindungi Allah daripada sebarang bahay4 dan menjadi anak yang solehah dewasa kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Josiah Hogan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..