” Tumpang bahagia tengok keakraban Fasha dengan bekas suami, respect.. ” – Netizen

Video Fasha Sandha, Aidil Aziz Dan Jejai Hadir Bersama-Sama Menyaksikan Persembahan Anak Mereka, Putera Rayfal Di Sekolah. Sikap Profesional Mereka Raih Pujian Ramai. Alahai Comel Je Rayfal M4lu-M4lu Berlakon Dan Menari, Hehe !!

Berp1sah bukanlah noktah untuk sebuah perhubungan dan demi anak-anak, Fasha Sandha dan bek4s suaminya, Rizal Ashram Ramli atau dikenali sebagai Jejai masih kekal berhubungan baik sehingga kini. Setiap kali berkaitan dengan anak-anak, pastinya kedua-duanya akan melakukan yang terbaik.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Fasha, Aidil Aziz dan Jejai hadir ke sekolah anak lelaki mereka, Putra Rayfal untuk menonton persembahan Rayfal bersama rakan-rakannya.

Tulis Fasha, ianya reunited untuk Ibu, Ayah dan Dada sempena hari persembahan Rayfal. Comel sahaja Rayfal berlakon dan menari walaupun kelihatan m4lu-m4lu. Kata Fasha lagi, Rayfal tidak akan boleh menjadi pelakon kerana Rayfal seorang yang pem4lu.

Peminat-peminat memuji sikap Fasha dan Rizal kerana boleh bersama-sama hadir menyokong anak mereka ini. Semuanya nampak gembira dan tidak kek0k apabila bersama-sama. Fasha dan Rizal antara pasangan berp1sah yang menjadi contoh buat ramai pasangan lain di luar sana.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, telah lebih 5000 tanda suka diberikan oleh peminat untuk perkongsian ini. Antara komen-komen peminat :

” Good job Rayfal. Terbaik Ibu, Daddy dan Ayah. Alhamdulillah keluarga bahagia, thumb up.. “

” Alhamdulillah, bagusnya lah keluarga ni. Terbaiklah ibu, well done Rayfal. You’re talented, congrats. Keep it up.. “

” So cute Rayfal, pem4lu macam Dada ke hehe. Well done Rayfal, semoga menjadi insan yang memberi manfaat kepada semua.. “

” Nak sangat dukung adik dia, abang yang baik.. Idolaku ni si Fasha Sandha. Comel Rayfal malu-malu.. “

” Tumpang bahagia tengok keakraban Fasha dengan bekas suami. Keluarga bahagia yang memberi inspirasi pada semua.. “

” Tetap dapat membahagiakan anak-anak walaupun bukan sebagai suami isteri. Terbaiklah Fasha, Jejai dan Aidil. Respect sangat korang bertiga ni.. “

” Cantiknya si kecil tu, ger4m tengok. Good job Rayfal, bestnya tengok. Bagus sangat keluarga ni.. “

Bukan semua pasangan berp1sah boleh berbaik seperti Fasha dan Jejai ini, memang respect lah. Semoga ikatan dan perhubungan baik ini sentiasa berkekalan sampai bila-bila dan semuanya gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Rizal Ramli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..