” Teringat Arni Nazira masa muda, tahniah Aleeya. Beauty with brain.. ” – Netizen

Video Anak Sulung Arni Nazira, Putri Aleeya Antasha Di Majlis Konvokesyen Cur1 Perhatian Warganet. Wah Bukan Sahaja Bijak, Cantik Aleeya Ni. Macam Arni Zaman Muda !!

Menerusi akaun Instagram Majalah Nona, telah dikongsikan satu video yang memaparkan koleksi gambar sepanjang majlis konvokesyen anak sulung Arni Nazira, Putri Aleeya Antasha. Ini adalah anak hasil perkahwinan Arni bersama Dato’ Awie.

Aleeya telahpun menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 22 tahun pada bulan September yang lepas. Secantik ibunya, Aleeya berkulit putih dan tinggi orangnya. Aleeya berjaya menghabiskan pengajiannya di Management & Science University ( MSU ).

Aleeya menggenggam diploma termasuk anugerah akademik terbaik dan pastinya kejayaan Aleeya ini menjadi pemangkin semangat untuk adik-adiknya yang lain. Bangga hati Arni dengan kejayaan Aleeya dan Aleeya membuktikan yang Aleeya boleh berjaya dalam pelajaran.

Dalam video ini juga dapat disaksikan detik ketika Aleeya menerima anugerahnya itu. Turut sama dipaparkan gambar Aleeya bersama Dato’ Awie. Detik membanggakan buat kedua ibu bapa dan Aleeya sememangnya beauty with brain.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun mencur1 perhatian warganet dan pastinya selain kebijakkan Aleeya, wajah cantiknya itu menjadi tumpuan ramai. Antara komen-komen :

” Cantik Aleeya ni tapi Arni Nazira lagi cantik. Syukur Alhamdulillah, tahniah buat Dato’ Awie juga.. “

” Congratulations sayang, good luck for your future sayang. Proud of you kakak.. pretty sgt my sweetie.. “

” Teringat Arni Nazira masa muda, Tahniah putri. syukur dato’ awie must be proud of you. Beauty with brain.. “

Memang cantik dan manis anak dar4 Arni dan Dato’ Awie ini, saling tidak tump4h dengan wajah Arni ketika muda dahulu. Bersesuaian dengan kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Mak dan anak kedua-duanya lawa.

Tahniah daripada kami di Berita Kopak buat Aleeya atas kejayaannya ini. Semoga hari-hari mendatang, Aleeya terus maju jaya dalam kehidupannya dan apa jua bidang yang diceburi. Moga terus menjadi inspirasi untuk adik-adik ye kakak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Majalah Nona, IG Arni Nazira, IG Putri Aleeya Antasha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..