” Terh4ru dan seb4k melihat hasil usaha Dayah membesarkan Hamzah.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Hidayah Abam Dan Anaknya, Syed Uthman Hamzah Bersama Sebuah Kereta Mewah Raih Perhatian Warganet. Apabila Ditanya Adakah Ini Kereta Arw4h Abam Yang Dulu, Ini Respon Dayah !!

Sejak perginya arw4h suami tersayang Abam Bocey, Hidayah telah memulakan kehidupan barunya bersama cahaya mata tunggal mereka, Syed Uthman Hamzah. Bagi yang mengikuti perkembangan Hidayah di akaun Instagram, Hidayah sekarang melakukan perniagaan untuk kelangsungan hidupnya.

Terbaru, Hidayah tidak ket1nggalan berkongsi gambar sempena Hari Raya Aidiladha baru-baru ini bersama Hamzah. Namun telah mencur1 pandangan adalah menerusi gambar itu kelihatan sebuah kereta mewah berjenama Toyota Vellfire di belakang Hidayah dan Hamzah.

Selain itu, pada posting lain Hidayah berkongsi satu video memaparkan gelagat Hamzah mengucapkan selamat hari raya dalam kereta. Perkongsian oleh Dayah tersebut telah mencur1 perhatian warganet.

Ada yang bertanya kepada Hidayah adakah kereta tersebut adalah kereta arw4h Abam dahulu yang telah dibeli kembali oleh Hidayah. Pertanyaan itu telah mendapat respon oleh Hidayah sendiri menjawab pertanyaan oleh seorang warganet.

Ikuti perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, rata-ratanya telah memberikan kata ucapan tahniah dan terh4ru melihat hasil usaha Hidayah untuk memberikan keselesaan buat anak tersayangnya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Akhirnya Dayah dapat beli dengan hasil usaha sendiri, tumpang bangga. Semoga Hidayah akan terus maju jaya dalam perniagaan.. “

” Alhamdulillah tahniah Dayah, cantik kereta. Mesti arw4h Abam bangga sangat dengan isterinya. Semoga kehidupan Dayah dan Hamzah sentiasa dalam lindungan Allah.. “

” Terh4ru dan seb4k melihat hasil usaha Dayah membesarkan Hamzah. Berkat doa Dayah, alhamdulillah rezeki memihak kepada Dayah.. “

” Sentiasa doakan awk Dayah, semoga terus berjaya dan berbahagia dunia akh1rat. Syukur alhamdulillah.. “

” Alhamdulillah. Akhirrrnyaa rezeki melimpah ruahh, cantikk nyee kereta. Tumpang happy dengan Dayah.. “

” Syukur rezeki anak, Dayah terus berjaya. Semoga hasil usaha Dayah berterusan dan berjaya bahagia bersama Hamzah.. “

” Proud of u, inspirasi kpd semua wanita utk terus bangkit. Semoga rezeki Dayah akan terus melimpah ruah.. “

Respon Hidayah di ruangan komen :

Wah tahniah Hidayah dapat membeli kereta baru hasil usaha Hidayah sendiri. Sangat memberi inspirasi kepada ibu tungg4l di luar sana untuk berjaya. Apa-apa pun, semoga Hidayah akan terus maju jaya dalam apa juga yang diceburinya dan bahagia bersama Hamzah.

Silakan SHARE..

Sumber : IGĀ  hidayah_hamzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..