” Terg0lek dokk si Shuk kena tolak.. ” – Seramdb

Video Di Sebalik Tabir Adegan Dr Khuzairi Dan Mia Adriana Dalam Drama 7HM2 Yang Mencuit Hati. Amboi Siti Saleha Sampai Terg0lek Shukri Yahaya Dibuatnya. Terkeb1l-Keb1l Shuk Tak Sempat Kontrol, Dah Macam Nangka Jatohnya. Kelakar Sungguh !! 

Drama hang4t 7 Hari Mencintaku 2 sudahpun melabuhkan tirainya semalam. Bersiaran di saluran TV3 menerusi slot Akasia, drama 33 episod ini menjadi satu fenomena bagi peminat setianya. Kesinambungan kisah 7 Hari Mencintaiku ini mendapat sambutan hang4t.

Adaptasi novel karya hebat Siti Rosmizah Semail, garapan cerita kali ini lebih kemas dan penuh dengan mainan emosi. K0nflik keluarga yang cuba dipersembahkan menerusi lakonan pelakon-pelakonnya berjaya dan men1nggalkan kesan.

Banyak pengajaran yang dapat diambil daripada drama ini antaranya di mana rasa eg0 mampu menghanc0rkan sebuah ikatan. Ia turut sama mengingatkan semua penonton bahawa permulaan dan pengakhiran hidup seseorang sudah diatur sebaiknya oleh Yang Esa.

Meninjau akaun Instagram Seramdb, telah dikongsikan satu sedutan video yang memaparkan di sebalik tabir babak Shukri Yahaya dan Siti Saleha di dalam bilik. Adegan pada waktu itu yang memerlukan Sally untuk menolak Shukri menjadi gam4t apabila jadi sesuatu yang tidak dijangka.

Jom tonton video di bawah :

Amboi kuat betul tangan Sally ni mampu tolak Shuk sampai jat0h. Tengok gaya Shuk gelak itu pun sudah melucukan. Sally pun tak sangka tolakannya tu buat Shuk reb4h. Tentunya banyak lagi adegan yang mencuit hati sepanjang penggambaran drama hebat ini.

Peminat pastinya tertunggu-tunggu sekiranya bloopers drama ini dikongsikan untuk melepaskan rindu pada keluarga Pak Samad ini. Apa pun, tahniah diucapkan untuk seluruh warga kerja 7HM2 atas kejayaan drama ini. Buat Shukri dan Sally, semoga di masa akan datang bakal ada lagi gandingan berdua dan berjaya selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sa Sera, IG _7harimencintaiku 2

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..