” Terbukti guys memang cantik bukan filter, h0ts ter0k.. ” – Netizen

Cik B ‘Payung’ Wajah Terkininya Tanpa Filter. Hambik Siapa Yang Mengut0k Muka Cik B Semalam. Gig1t Jari Lah !!

Popular dengan nama Cik B, anak kepada jutawan kosmetik Dato’ Seri Vida ini mempunyai aura dan tarikannya yang tersendiri. Cik B seorang yang kreatif dan banyak menghasilkan video menarik dan dikongsikan di akaun Twitter milikinya.

Cik B kini sudah memasuki dunia remaja dan sedikit sebanyak imejnya juga semakin berubah. Sering dikec4m netizen dan dikatakan tidak cantik dan putih seperti Dato’ Vida, Cik B tetap dengan gaya semp0inya. Cik B mempunyai kafe miliknya yang famous dengan nama Cik B Bobalova.

Tahun lalu juga menyaksikan Cik B menerima Anugerah Khas Astro bagi kategori Key Opinion Leader. Kejayaan Cik B dalam perniagaan yang diusahakannya itu dapat menjadi contoh kepada belia lain. Walaupun sering dibayangi oleh ibunya, Cik B tetap mengambil inisiatif sendiri untuk mempromosikan perniagaan kafenya itu.

Meninjau akaun Instagram, Cik B telah berkongsikan satu video yang memaparkan wajahnya tanpa sebarang filter. Kelmarin kec0h diperkatakan segelintir netizen yang mengec4m mengatakan Cik B nampak cantik hanya disebabkan penggunaan filter. Nah nampaknya tanpa filter pun Cik B memang comel lah !

Jom tonton video di bawah :

Wajah terkini Cik B itu mendapat perhatian daripada netizen. Wah Cik B dah bertukar jadi Cik Beautiful lah. Antara komen-komen :

” Crush hahahaha cantik nya cik b. Lawa dah sekarang.. “

” Kau bukan tak Cantik. Kau cuma takde duit Makcik Karipap.. “

” Terbukti guys memang cantik bukan filter.. “

” Cik b nampak makin kurus, keep it up.. “

” Arghhhhh cik b, Comeynyaaa a cik bbbbbbb.. “

” Cikb dah cantekk, pergh! hots ter0k.. “

” Sooo cantikkk cik B !! Cik beautiful dahh.. “

Wah yang ni baru betul-betul nampak tanpa filter dan Cik B cantik la. Banyak perubahan berbanding Cik B yang dulu. Apa pun, semua insan dilahirkan dengan kecantikan masing-masing. Hanya perlu bersyukur dengan segala yang telah dikurniakan Allah. Semoga Cik B terus ceria dan berjaya dunia dan akhirat. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG CikB Havoc

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..