” Tengah azan tu. At least hormatlah azan.. “

Ernie Zakri Terima Komen Negat1f Netizen Kerana Video Nyanyian Power Catnya Kedengaran Azan Berkumandang, Jawapan Ernie Pasti Buat Netizen Itu Malu Sendiri. Ad0iii.. Bertempek-Tempek Kena Ni !!

Penyanyi bersuara lant4ng Ernie Zakri bukan nama asing di kalangan peminat dunia seni hiburan tanahair. Diberi nama Nur Ernie Shahirah Zakri, beliau merupakan penyanyi dan guru vokal. Ernie dilahirkan pada 23 Jun 1992 dan memiliki Diploma Muzik ( Vokal ) dan Ijazah Sarjana Muzik.

Mula aktif di dalam dunia hiburan sejak tahun 2009 dan pernah dinobatkan sebagai juara pertandingan nyanyian Bintang RTM 2009. Kehadiran Ernie mula mendapat perhatian peminat apabila menjuarai program Duo Star bersama rakannya, Syamel.

Vokal Ernie dipuji dan menjadi antara penyanyi pelapis wanita terkenal masa kini. Antara lagu yang menaikkan lagi nama Ernie adalah Aku Cinta dan Ku Bersuara. Bukan sahaja menjadi guru vokal bagi orang awam, malahan khidmatnya juga digunakan oleh penyanyi popular lain seperti Siti Nordiana, Siti Sarah Raisuddin dan Amira Othman.

Menerusi akaun Instagram, Ernie Zakri telah berkongsikan satu video rakaman di mana kelihatan Ernie menggunakan applikasi khas membuatkan wajahnya kelihatan seperti kanak-kanak sambil menyanyikan lagu iklan makanan kucing Power Cat. Ger4mnya tengok muka comel Ernie dengan suara kucing yang dibuatnya itu lagi buat netizen terhibur.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian ini. Antara komen-komen netizen :

” Nice suara.. Tak boleh move on.. “

” Ishh kenapa cute sangat ni.. Ger4m lah.. “

” Allahu mengund4ngnya bulunya lebat tu. Meng4daaaaaaaa.. “

” Alaaa comelnya.. Kalau akak jadi kucing akak datang kaki gesel-gesel.. “

” Untungnya si kucing.. Dapat dengar suara sedap hari-hari.. “

Namun ada beberapa komen kurang enak dibaca namun dijawab oleh Ernie dengan sopan dan diselit dengan jenaka lagi. Baguslah Ernie :

Ad0iii.. kan dah m4lu sendiri. Nasib la Ernie ni masih boleh menjawab siap dengan jenaka lagi. Bersabarlah Ernie apa boleh buat netizen sayang, buat apa pun pasti menjadi perhat1an. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ernie sentiasa success di dalam karier di masa hadapan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ernie Zakri by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..