” T0bek dah rambut Maream. Yang depan tu tak boleh selamat dah.. ” – Netizen

Rambut Baru Maream Isabel Yang Digunt1ng Oleh Sepupunya, Orked Buat Farah Lee Terkej0t. Ad01, Bertabahlah Omma !!

Maream Isabel merupakan permata hati pengacara TV3 yang popular, Ally Iskandar dan Farah Lee. Walaupun pasangan ini sudah berp1sah namun mereka tetap berhubung baik antara satu sama lain demi kebajikan anak tersayang.

Maream kini tinggal bersama ibunya dan jika anda mengikuti akaun Instagram Farah, beliau sering berkongsi kisahnya dengan Maream. Farah juga digambarkan sebagai seorang ibu tungg4l yang tabah menjalani kehidupan berdua bersama Maream.

Menerusi entri terbaru, Farah telah memuatnaik beberapa gambar Maream dengan rambut baru. Rambut Maream telah digunting oleh sepupunya, Orked kerana Maream inginkan rambut seperti seorang budak lelaki. Namun hasilnya sangat mengej0tkan.

Hal ini menyebabkan Farah tidak mampu berkata apa. Malah beliau juga tidak tahu sama ada mahu menangis atau pun ketawa apabila melihat rambut Maream habis bert0bek sana sini. Nampaknya rambut Maryam nak kena dibetulkan semula supaya lebih kemas.

( Kl1k butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen turut terhibur melihat rambut baru Maream. Antara komen-komen mereka :

”  0mg pakai tudung je la Maream takyah bukak 3 bulan.. “

” Ingat budak laki mana tadi.. Haha… Sib baik cute.. “

” Hahahahahhahaha xpela kenangan untuk maream bila dh besar nanti nanti dia tgk gambar ni dia akan teringat “ohh aku dulu kecik2 pernah gak buat hal camni eh .. “

” Terer orked pot0ng pakai sod0k2 tu ke ? Haha taktau nak sebut apa. Tobek dah rambut maream. bertabah lah omma. sapu minyak apa2 bagi rambut tumbuh cepat.. “

” Takpa omma, rambut tumbuh balik nanti. Suruh dia pakai tudung.. “

” Tapi bahagian belakang tu nice la dia gunting lagi better dari I buat kot.. “

” Ad0ii.. yg depan tu tak leh selamat dahhh.. “

” S0peng doh lek dpn kikikiki, dakpe Farah, proses anok2 nok mbesor. ye besor kekgi, ye tringat, mesti guling bating suke .. “

Mana omma tak speechless, habis rambut comel Maream sebelum ini. Nasib baik rambut boleh tumbuh semula. Sementara nak panjang balik terpaks4lah omma bertabah je. Pastinya kenangan ini tidak dapat dilupakan oleh Maream dan ibunya sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Lee

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..