” Bambamnya dia. Tengok kaki dia tu, bulat-bulat seketul.. ” – Netizen

Vie Shantie Khan Kongsi Gambar Terkini Anaknya Vie Raissa Berusia 6 Bulan. Makin Comel Dan Chubby Raissa Ni. Part Berat Tu Fuh Biar Betul. Kuss Semangat !!  

Pernah bergelar isteri kepada pelakon, Datuk Eizlan Yusof dulu, Vie Shantie Khan dikenali ramai. Perkahwinan ini dikurniakan tiga orang cahayamata iaitu Vie Zaara, Zareef Yusof dan Vie Zaalia. Walaupun sudah berpis4h, mereka masih menjaga hubungan baik untuk anak-anak.

Baik Vie ataupun Datuk Yusof, kini bahagia bersama keluarga masing-masing. Januari lalu, Vie selamat melahirkan seorang bayi perempuan diberi nama Vie Raissa. Sering berkongsi kisah dirinya dan anak-anak di akaun sosial miliknya, Vie memiliki ramai peminat yang selalu mengikuti perkembangannya. Instagram Vie sehingga kini sudah diikuti seramai 461 ribu orang.

Melihat wajah Zaara, Zareef dan Zaalia, ketiga-tiganya mewarisi sedikit sebanyak kecantikan Vie. Zareef yang mirip dengan wajah Datuk Eizlan. Mengikut jejak langkah ayahnya, Zareef lebih cenderung ke bidang seni lakonan dan banyak menjayakan drama TV.

Menerusi akaun Instagram, Vie Shantie Khan telah berkongsikan sekeping gambar terkini anaknya Vie Raissa yang kini sudahpun berusia 6 bulan. Semangat betul melihat tubuh Raissa yang berisi dan temb4m ini. Patutlah dah mencapai 9.5 kg beratnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perded4han Vie tentang berat Raissa ini menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Comel, tengok bah kaki dia tu.. bulat2..seketul.. “

” Ya Allah, she’s so mengger4mkan!! Geng kakak Jaya ni chubby t0tttt.. “

” Ya Allah comelnya mcm ank patung. semoga sehat selalu jadi ank yg berjaya pda masa akn datang Baby Raissa. btul2 mcm rupa babanya.. “

” Kus semangat !! Alhamdullillah… Yg penting sihat.. “

” 9.5kg?? Biar betul. sihat sungguh dan comei.. “

” Wow 9.5kg for 6months. B4mbamnya dia.. “

” MasyaAllah.. She’s so beautiful and cute.. Mata bulat.. “

” Anak patung ni. So beautiful, so perfect, so cute.. “

Fuh Raissa, berketul-ketul semangat comel je. Pandai pulak Raissa duduk pandang kamera. Sedap memandang, tapi boleh tahan juga kalau nak mendukung Raissa ni. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Raissa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah dewasa kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vie Shantie Khan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..