” Sump4h sed1h tengok video ni. Menitik air mata weh.. ” – Netizen

Sharnaaz Ahmad Kongsi Video Dan Ucapan Istimewa Sempena Ulangtahun Kelahiran Jebat Jayden. Gambar Serta Lagu Dalam Video Tersebut Buat Ramai Terharu. Sweet Memory Of Jebat Jayden !! 

Kisah perkahwinan antara Sharnaaz Ahmad dan Noornabila sudah pun berakh1r. Mereka yang telah sah bercer4i kini selesa berhubungan sebagai kawan baik. Sharnaaz juga yang suatu masa dahulu bersifat sedikit bar4n sekarang semakin matang dan tenang sikapnya.

Walaupun sudah tidak tinggal sebumbung, kebajikan anak tunggal mereka Jebat Jayden tidak sekalipun diabaikan. Sharnaaz sentiasa melawat dan menziarahi Jebat di kediaman Nabila untuk menemani Jebat bermain.

Jebat dilahirkan pada 30 Ogos 2018 yang mana tarikh lahirnya sama dengan babanya Sharnaaz. Mengimbau detik Jebat dilahirkan 2 tahun lalu, ianya menjadi hadiah ulangtahun paling bermakna buat Sharnaaz pada ketika itu.

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan satu video khas semperna ulangtahun kelahiran Jebat yang kedua. Memori indah dan perjalanan peristiwa sejak hari pertama Jebat dilahirkan diabadikan dalam video ini bersama satu ucapan ringkas yang begitu menyent0h hati.

Jom tonton video di bawah :

Lagu dan paparan gambar yang dibuat Sharnaaz ini benar-benar buat peminat seb4k. Perkongsian ini membuatkan ramai terharu mereka dan antara komen-komen :

” Nitik air mata weh. My heart cr1es too.. “

” Happy besday jebat. smga jd ank yg soleh dan bjya dnia akhir4t.. “

” Mencek1k air mata, anyway happy born day jebat semoga mnjd ank yg soleh dunia n akhir4t Amiin.. “

” Tgok video ni mata masuk. Anyway Happy Birthday ensem boy Jebat n untk sharnaaz.. “

” Alamak apesal rs sayu lakni.. happy birthDay Jebat! Semoga jd anak soleh.. “

” Happy birthday Jebat tapi seb4k tengok video.. “

” Happy Birthday Boy jebat jayden & Baba jebat sharnaaz. mata masuk habukk laa tgk video nie.. “

” Happy birthday Jebat. Sump4h sed1h tgk video ni.. “

” May Allah bless you. hope your family akn bersatu bersama noornabila.. “

Kenangan sejak Jebat dilahirkan sehingga sekarang yang cukup indah buat seorang insan bergelar ayah. Apa pun, selamat ulangtahun buat Jebat dan Sharnaaz. Semoga Allah sentiasa melindungi kalian selalu dan senantiasa berbahagia serta ceria. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad, IG Noornabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..