” Seri4u betul roller coaster ni. Cool habis roller coaster PKP.. ” – Netizen

Gaya Cik Manggis Bermain Roller Coaster Bersama Seorang Anak Kecil Buat Peminat Terhibur. Kalau Tengok Gaya Tu Macam Real Sangat. Manggis.. Manggis, Kreatif !!

Siapa tidak kenal dengan pemilik nama Cik Manggis. Manggis merupakan salah seorang ahli kumpulan muzik wanita De’ Fam. Personalitinya yang sentiasa ceria dan lincah membuatkan dirinya sering menjadi perhatian.

Manggis yang juga seorang pelakon ini sudahpun mula berhijab sepenuhnya baru-baru ini. Penghijrahannya itu mendapat sokongan dan pujian daripada peminat. Semakin ayu dan sopan wajah Manggis sejak dia mengenakan hijab.

Meninjau akaun Instagram Cik Manggis, telah dikongikan satu video yang menunjukkan gayanya bermain bersama seorang anak kecil yang memanggilnya dengan panggilan Mama. Manggis yang meletakkan anak ini dalam bakul kecil pun memulakan permainan mereka.

Manggis memasang satu video yang memaparkan rail roller coaster dan membuat pergerakan seperti kanak-kanak itu benar-benar berada di atas permainan itu. Melihat gaya Manggis bergerak ke kiri dan kanan bersama suara jer1tannya membuatkan ianya seperti nyata.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Manggis melayani si kecil ini menarik perhatian peminat. Amboi macam real naik roller coaster dibuatnya Manggis ini. Antara komen-komen dari mereka :

” I pun rasa macam real. Kreatif betul cik Manggis.. “

” Lepas nie hbis s4k1t pinggan. member dahh syiokkkk.. “

” Hahahahhaha member muka rileksss je dlm tu.. patut taknak turun.. “

” Hahahha kalau mcm ni I pun tak nak turun.. Best sgt effect dia tu.. “

” Seri4u betul roller coster ni. Macam real do pen1ng kepala tengok.. “

” Berapa ye harga 1 pusingan, anak saya nak naik la.. nampak seronok sgt.. “

” Cool habisss. Tiket msti mahal g1ler, Roller-coaster pkp.. “

Macam mana tak seronok anak kecil itu, gerakan dan lent0k Manggis macam betul-betul. Sampai tak mahu turun si kecil syok sangat bermain. Apa pun, semoga Manggis sentiasa gembira dan ceria bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cik Manggis

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..