” Sporting, nakal Fafau. Haha.. ” – Netizen

Video Fara Fauzana Mengus1k Datin Mastura Yazid Di Majlis Resepsi Mira Filzah Dan Wan Emir Astar Buat Ramai Terhibur. Amboi Nak Masuk Line Ke Fafau, Ada Dua Lagi Anak Bujang Ye !!

Siapa tidak kenal dengan Fara Fauzana yang merupakan seorang pengacara dan penyampai radio. Fara mempunyai karakter seorang yang mudah mesra dan bersahaja. Fara kini telah diberi tugasan untuk menjadi pengacara majlis dalam majlis resepsi Mira Filzah dan Wan Emir pada hari ini.

Fara telah bergandingan dengan Radin dalam menjayakan kemeriahan majlis resepsi kali kedua buat pasangan pengantin ini. Majlis yang bertemakan perkahwinan dalam taman turut dihadiri oleh rakan-rakan artis selain daripada ahli keluarga.

Mira dan Emir telah memilih persalinan pengantin berwarna biru dan majlis ini diadakan pada waktu siang berbanding dua majlis sebelum ini yang dilakukan pada waktu malam. Seperti biasa, penampilan pengantin semestinya cantik dan menawan.

Menerusi akaun Instagram, satu video telah dikongsikan yang memaparkan Fafau sedang mengus1k ibu Emir, Datin Mastura Yazid. Fafau mengus1k dengan menyatakan Datin Mastura merupakan ibunya juga kerana masih mempunyai dua lagi anak lelaki yang bujang.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk video-video seterusnya.. )

Rata-rata netizen terhibur dengan memberi komen emoji ketawa. Namun ada juga yang memberi komen dengan memuji sikap Fafau yang begitu selamba. Antara komen-komen mereka :

” Buat live. love fafau.. “

” Hahaha.. sporting, nak4l Fafau.. “

Wahhhh sporting juga Datin Mastura dan us1kan Fafau telah memeriahkan lagi majlis tersebut. Sehinggakan pasangan pengantin juga tidak kering gusi. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat pengantin baru kepada Mira Filzah dan Wan Emir.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inai Jari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..