” Aduh lawak la part Ain Eidruce. Ain memang suka bul1 Amirul.. ” – Netizen

Video Ucapan Daripada Rakan-Rakan Artis Buat Mira Filzah Dan Wan Emir Astar Di Majlis Resepsi Ala Garden. Part Ucapan Ain Edruce Dengan Suaminya, Amirul Tu Lawak Betul. Ain Kalau Tak Buat Hal Memang Tak Sah. Ain Bagi Warn1ng Tu Emir !! 

Hari ini berlangsungnya majlis resepsi kedua pelakon Mira Filzah dan Wan Emir Astar di A-Park Puchong. Mereka memilih tema Garden Wedding kelihatan anggun dan bergaya dalam busana berwarna biru. Penampilan mereka ini memuk4u mata semua hadirin terutamanya Mira yang indah dalam busana rekaan Ricorinaldi.

Bagi majlis resepsi ini, acaranya lebih santai dan relax. Memilih Farah Fauzana dan Raden Era sebagai pengacara majlis, kedua-dua gandingan ini menceriakan suasana majlis dengan celoteh spontan mereka. Siapa tidak kenal dengan mulut bec0k Fafau yang sememangnya menghiburkan dan suka berjenaka.

Mira dan Emir juga kelihatan cantik berseri di singgahsana hasil rekaan Indah Wedding. Ramai rakan artis yang dijemput pada majlis resepsi kali dan turut tidak ket1nggalan heronya dalam Sweet Dreams, Ben Amir. Kelibat Aida Khalida yang pernah berlakon sebagai ibu Mira dalam drama Pujaan Hati Kanda juga ada di majlis ini.

Meninjau akaun Instagram Inaijari, telah dikongsikan beberapa klip video yang memaparkan ucapan daripada rakan-rakan artis antaranya Ben Amir, Sweet, Adam Lee, Wany Hasrita, Amira Othman dan Ain Edruce. Part ucapan Ain Edruce meraih perhatian netizen.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video-video seterusnya..)

Ucapan daripada Ain Edruce itu menarik perhatian peminat. Amboi suka-suka hati Ain passing bagi Amirul bagi ucapan, dah tercengang suaminya. Mujurlah Amirul steady orangnya dan antara komen-komen peminat :

” Jah4tnya Ain main pass dekat mirul utk bagi ucapan haha.. “

” Ain tal sah Klau tak buat hal Hahahahahahaha jah4t laa ainnn.. “

” Tak la yang ain tu sempat lagi kenakan suami dia hahaha.. “

” Aduh lawak ar part Ain Eidruce. Ain memang suka bul1 Amirul.. “

” Asal Ain je mesti kelakor, Ain mereng betul.. “

Sempat lagi Ain kenakan Amirul, memang tak pernah tak lawak Ain ni. Ucapan tu win ter0k, baik Mira atau Emir dua-dua dapat ucapan istimewa daripada Ain yang g1la-g1la ini. Semoga Mira dan Emir berbahagia selalu dan sentiasa bertolak ansur dalam melayari bahtera perkahwinan mereka. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, IG Emiraa2020

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..