” So cute baby Iris macam muka Issa masa baby dulu.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Kedua Mia Ahmad, Aris Yang Semakin ‘Membulat’. Sampai Menongkat Pipi Dah Ni Iris. Comel Sungguh, Sebijik Abang Sayf Issa !!

Pelakon Mia Ahmad memilih Mohd Izham Tarmizi sebagai teman hidupnya. Telah berkahwin 3 tahun, mereka sudahpun dikurniakan dua orang cahayamata. Si sulung Sayf Issa sudahpun 2 tahun usianya manakala yang kedua seorang bayi perempuan baru bulan lepas dilahirkan.

Menamakan bayi perempuannya ini sebagai Iris. Nama yang sangat ringkas dan mudah diingat. Kelahiran Iris pada awalnya tidak diumumkan jantinanya. Hanya beberapa hari setelah itu barulah semua tahu rupanya bayi perempuan. Dah sepasang anak Mia dan Izham.

Tidak hanya Mia dan Izham, Issa juga paling gembira mendapat adik. Lihat sahaja gelagatnya mencuit-cuit muka Iris dan menci0m adiknya ini, abang yang penyayang Issa ni. Mia juga walaupun masih dalam proses berpant4ng selepas bersalin, wajahnya nampak semakin berseri-seri dan ayu.

Menerusi akaun Instagram Mia.sayang, telah dikongsikan gambar terkini baby Iris. Gaya Iris yang tidur sampai menongkat dagu tu nampak cute betul. Dah semakin berat pipinya tu Iris. Alahai bila chubby Iris lagi nampak macam abang Issa.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah terkini Iris ini buat ramai yang ger4m. Antara komen-komen mereka :

” Masya Allah omeyynya alahai baby princess Iris nih ger4m tengok la kan admin pipi seketoi.. “

” Tomey nye dia. Kulit cntik putih gebu.. “

” Putihnya baby iris. Ger4m tgok pipi iris yg temb4m mcm pau tu.. “

” So cute baby Iris macam muka Issa masa baby dulu.. “

Sihat dan membesar dengan sempurna baby Iris ni. Pipi tu dah makin temb4m dan ‘membulat’ mukanya. Pasti secomel abang Issa ni. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Iris sentiasa dilindungi Allah dan menjadi kebanggaan ibu bapa kelak. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mia Ahmad, IG Mia.sayang

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..