” Doa kaya, doa jodoh, doa bahagia. Kaya bahagia di hati.. ” – Ustaz Ebit Lew

Ustaz Ebit Lew Kongsi Cara Dan Amalan Doanya Setiap Hari. Patutlah Ustaz Ebit Murah Rezeki Dan Bahagia Sentiasa, Ada Doa Khusus Untuk Kaya Dan Jodoh Rupanya. Jom Pakat Amalkan Doa Ini !!

Terkenal sebagai pendakwah bebas, nama Ustaz Ebit Lew bukan asing lagi. Sebut sahaja lorong mana yang tidak pernah dimasukinya, bawah jambatan mana yang tidak dijenguknya untuk berdakwah dan menyampaikan bantuan kepada yang memerlukan.

Aktiviti kebajikan Ustaz Ebit juga semakin menyerlah dan sudah banyak keluarga yang dibantu dengan memberi tempat tinggal dan barangan asas rumah. Mendengar sahaja ada keluarga yang sus4h, pasti bantuan daripada Ustaz Ebit sampai.

Memiliki kekayaan yang banyak, ramai yang tidak menyangka pada awalnya semewah ini Ustaz Ebit. Tidak suka menunjuk-nunjuk, rupanya beliau memiliki banyak cabang perniagaan dan syarikat sendiri. Terkini Ustaz Ebit membuka ElewsMart pula.

Meninjau akaun Instagram Ustaz Ebit Lew, telah dikongsikan satu video yang memaparkan bacaan doa harian Ustaz Ebit iaitu doa untuk kaya dan bahagia. Turut diajar doa meminta jodoh. Lengkap sungguh perkongsian doa ini untuk panduan semua orang.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

kaya bahagia di hati

A post shared by Ebit Lew (@ebitlew) on

Perkongsian Ustaz Ebit Lew ini mendapat perhatian netizen. Rata-ratanya mengucap syukur dan terima kasih atas ilmu yang diberikan. Antara komen-komen mereka :

” Ustaz trima kasih kongsi ilmu yg bnyk manfaat nyaa.. “

” Terima kasih ustaz kongsi cara doa, minta doa2kan kita semua boleh dpt kekayaan dan boleh kongsikan rezeki.. “

” Terima kasih ustaz atas perkongsian. Sangat bermanfaat.. “

” Amin… aminn… time kasih ustaz… doa nye.. “

” Tanpa keredhaan Allah SWT, hidupku semp1t. Terima kasih ustaz.. “

” Assalamualaikum.. terima kasih ustaz.semoga segala ilmu yang ustaz berikan membawa berkat.. “

” Terima kasih Ustaz atas perkongsian doa2 dan ilmu2 yg bermanfaat. Hanya Allah saja yg dapat membalas niat murni Ustaz sekeluarga.. “

” Alhamdulillah, terima kasih ustad kerana berkongsi doa ini untuk kami semua… insyaa Allah.. “

Begitu rupanya cara berdoa yang lebih baik. Ada caranya untuk meminta dari Yang Esa. Yang penting kena selalu bersyukur dengan segala kurniaan Allah. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ustaz Ebit teruskan usaha dakwahnya dan semoga semakin berjaya pada masa hadapan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ustaz Ebit Lew

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..