” Sekali keluar perangai garang live daa. Emir watch out bro hehe..” – Netizen

Video Mira Filzah Kant0i Perangai Garangnya Yang Sebenar. Mak Aii Jarang Boleh Tengok Mira Garang Dalam Real Life. Bersiap Sedia Lah Emir !! 

Hari ini telah pun selesai majlis resepsi terakh1r Mira Filzah dan suaminya Wan Emir Astar. Segalanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan bagi pasangan ini. Jika resepsi terdahulu, majlisnya tampak mewah dan grand di hotel dengan singgahsana yang megah, resepsi kali ini lebih simple dan santai.

Mira dan Emir memilih Indah Wedding sebagai Wedding Planner mereka untuk merealisasikan tema Garden Wedding ini. Mira mengenakan busana berwarna baby blue yang cukup indah rekaannya dari Ricorinaldi buat Mira nampak gorgeous sekali.

Sepanjang resepsi, pelbagai acara dijalankan antaranya bermain permainan soal jawab antara pengantin. Banyak juga rahsia Mira dan Emir yang terb0ngkar dalam majlis ini. Mira dan Emir juga tidak lekang dengan senyuman dan ramah melayani semua tetamu yang hadir.

Meninjau akaun Instagram Emiraa2020, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Farah Fauzana dan Raden selaku hos majlis ini menanyakan tentang detik awal perkenalan mereka. Mira yang bercerita sekali lagi tentang DM Emir di Instagramnya secara tiba-tiba tertinggi intonasi suaranya. Uih garang juga Mira ni !

Jom tonton video di bawah :

Dah terkej0t Fafau terus digos0k-gos0k belakang Mira dan diambil mikrofonnya. Aksi garang Mira ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Garang sangat makcik ni. Boleh tahan deb1k 1 kali.. “

” Hahahhaha kan dia dah cakap tak selalunya dia akan nampak ayu, lembut haa tu kan dah keluar dahh.. “

” Part ‘memang tak la nak balas’ ni winnnn.. “

” Garangnya akak mira, comel je suara garang tu.. “

” Bwk bertenang sis , mmg dah cnfm imam sis bijak.. “

” Sekali keluar perangai garang live daa. Emir watch out bro hehe..”

Fuh bila Mira tunjuk garang in real lagi ser4m bunyinya. Mira pun pernah beritahu selepas akad nikah tempoh hari, tidak setiap masa dia lembut dan manis. Garang pun manis je tengok Mira. Apa pun, semoga Mira dan Emir saling melengkapi dan kisah cinta ini berkekalan hingga ke syurga. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emiraa2020

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..