” Aku nampak Mira melompat lepas mak dia cakap.. ” – Netizen

Video Pendedahan Sebenar Sikap Mira Filzah Oleh Ibunya Di Majlis Resepsi Buat Ramai Tetamu Ketawa Berdekah-Dekah Apabila Ibu Mira Tersasul Sesuatu Yang Tidak Dijangkakan. Ad0i, Tak Pasal Bergeg4r Semua Gelak !!

‘ Wedding Of The Year ‘, inilah yang digambarkan untuk majlis perkahwinan pelakon Mira Filzah dan pasangannya, Wan Emir Astar. Sehingga hari ini para peminat Mira masih belum boleh move on dengan kemeriahan majlis pernikahan dan majlis resepsi pasangan ini tempoh hari.

Hari ini berlangsungnya majlis resepsi kali kedua buat pasangan ini. Majlis kali ini menggunakan tema yang berbeza daripada dua majlis sebelum ini. Majlis resepsi ini lebih santai dihiasi bunga-bungaan kerana mengambil tema perkahwinan dalam taman.

Seperti biasa, pastinya ada sesi temubual bersama anggota keluarga masing-masing. Dalam satu akaun Instagram telah dikongsikan temubual bersama ibu Mira, Puan Faizatul Akmar. Ibu Mira mendedahkan sikap sebenar Mira yang merupakan seorang yang berterus-terang.

Namun sebaliknya yang berlaku apabila ibu Mira tersasul sesuatu yang tidak dijangkakan sehingga semua tetamu yang hadir ketawa berdekah-dekah. Alamak, tak pasal kant0i dan boleh jadi viral macam ni. Mari kita dengarkan perkongsian ibu Mira.

Jom tonton video di bawah :

Video yang lebih jelas apa yang dikatakan oleh ibu Mira :

Rata-rata netizen terhibur dan turut sama tergelak besar apabila ibu Mira tersasul tentang apa yang dikatakan Emir. Antara komen-komen mereka :

” Mira lawa and sweet like her mom .. “

” Emak dia lawa.. Berulang aku tgok sbb nk dgar dia gelak.. “

” Ad0i, tersasul tu.. Lawakkk la dia pnya gelak Kita pn nk tergelak.. “

” Hahahhaa adoiii la…. lps ni x pakai baju dah… baju perantin kot.. sbb mira diet tp suka mkn.. “

” Maybe mak mira maksudkan baju pengantin, kan baju pengantin fit2 sikit, sbb tu mira kena diet wlpun dia suka mkn, demi nk nmpak cantik bila pakai baju pengantin so lpas semua majlis ni, mira boleh la buka baju pengantin, pakai baju biasa2 & xyah diet dahrasanya la.. “

” Silap ckp plk mak dye.. Adoii sporting mak mira.. Kelaka pulak bila tersasul lagu gitu hihihihi.. “

” Aku nmpk mira melompat lepas mak dia ckp tk pakai baju lepas ni dah .. “

Ad0i, boleh pula ters4sul. Tetapi mungkin yang dimaksudkan oleh ibu Mira ialah baju pengantin. Maklumlah kalau nak kahwin mestilah nak nampak kurus dan cantik bukan. Apa pun, selamat pengantin baru diucapkan kepada Mira Filzah dan Wan Emir Astar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inai Jari, Emira2020

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..