” Seiras lah, macam c0py paste. Cantik anak sulung auntie.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Dan Video Hadir Ke Hari Konvokesyen Anak Sulung, Perkongsian Auntie Purple Cur1 Perhatian Warganet. Ingatkan Auntie Purple Yang Konvo, Rupanya Anak Dia Lah. Memang Sebijik Muka Macam Auntie Purple, Dah Macam Kembar Pulak !!

Noor Suhaili Mohamed Amin merupakan seorang pencinta warna purple. Boleh dikatakan semua barang yang dimiliknya adalah berwarna purple. Menggelarkan diri dengan panggilan Auntie Purple dan sering berkongsi video yang dihasilkannya sendiri di media sosial telah membuatkan Noor Suhaili ini dikenali ramai.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Auntie Purple telah berkongsi gambar dan video yang memaparkan dirinya sekeluarga telah hadir ke hari konvokesyen anak sulungnya di Universiti Kebangsaan Malaysia.

Tulis Auntie Purple, video dan gambar tersebut dimuatnaik sebagai simpanan kenangan keluarga. Auntie Purple turut menitipkan kata ucapan tahniah buat anak perempuannya yang dikenali dengan nama Irdina.

Perkongsian tersebut telah mencur1 perhatian warganet. Ramai yang menyatakan yang wajah anak sulung Auntie Purpe begitu mirip sepertinya. Bahkan ada yang menyangka pada awalnya Auntie Purple yang konvo kerana melihat wajah anaknya itu saling tidak tumpah sepertinya.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Di ruangan komen, selain memuji kecantikan dua beran4k ini, rata-ratanya juga memberikan ucapan tahniah kepada anak Auntie Purple atas kejayaan yang diperolehinya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Seiras lah, macam copy paste. Cantik anak sulung auntie nampak macam dua beradik je, hehe awet muda lah auntie ni.. “

” Congratulations auntie purple, sempat tegur ” ni auntie purple ke ” tepi dewan, hehe. Cantik lah anak auntie, muka iras auntie.. “

” Ya Allah c0py paste sgt muka, sy ingt aunty yg convo, haha s1lap orang rupanya. Tahniah utk anak auntie.. “

” Auntie purple umur berapa, nampak muka muda lagi tapi anak dah besarlah. Tahniah auntie n anaknya.. “

” Sama cantik mcm auntie lah. Tahniah yeay kita alumni UKM juga. Muka anak dar4 sebijik macam mama dia ya.. “

” Barakallah, Alhamdulillah tahniah buat aunty sekeluarga atas kejayaan anak sulung aunty. Cantik lah anak aunty.. “

” Lah anak ke konvo, igtkan auntie tadi. Dah macam kembar tengok gambar auntie dengan anak, hehe. Tahniah.. “

Betul lah, nampak seiras betul Auntie Purple dan anak sulungnya. Mungkin ramai yang masih belum tahu usia Auntie Purple sudah 44 tahun namun dirinya masih kelihatan muda. Apa-apa pun tahniah kepada anak Auntie Purple.

Silakan SHARE..

Sumber : IG auntie_purple248

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.