” Fatima sangat bijak, cepat respon dan cepat faham apa yang diminta buat.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Kej0tan Sambutan Hari Lahir Abang Fazura, Faiz. Namun Gelagat Nur Fatima Aisya Bersama Sepupu-Sepupunya Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Pandainya Fatima Posing, Faham Semua Arahan. Comel Je Sengih Macam Tu !!

Meninjau ke akaun Instagram Fazura, beberapa gambar dan juga video ketika sambutan hari lahir abangnya iaitu Faiz telah meraih perhatian ramai. Sambutan yang diadakan semalam dilihat cukup meriah dengan kehadiran kaum keluarga.

Semuanya mengenakan pakaian sedondon iaitu baju kemeja berwarna coklat dan putih. Majlis ini dibuatkan secara kej0tan buat Faiz ketika Faiz sekeluarga tiba di tempat tersebut. Dapat dilihat abang Fazura ini agak terkej0t dengan majlis yang diadakan.

Kek hari lahir yang disediakan juga agak menarik kerana mempunyai sebuah patung lelaki di atasnya dan juga huruf F yang merujuk kepada nama Faiz. Fazura turut memberi ucapan kepada abangnya itu di ruangan kapsyen.

Selain itu, gelagat Nur Fatima Aisya bersama sepupu-sepupunya juga turut mencur1 perhatian ramai. Fatima yang berpakaian sedondon bersama sepupunya dilihat sangat memahami arahan apabila diminta untuk p0sing.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memberi ucapan hari lahir kepada Faiz dan memuji kecomelan FAtima. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ya Allah Fatimaa.. So cute and thoughtful.. Happy birthday fhaeez ¬†lovely photos missfazura baru pernah tengok Abang stay for a photo hehe.. “

” Hehehe cute betul semua Pakai baju sama Thank you sis missfazura .. So cute anak dar4 bertiga tu.. Fatima‚Ķ awk rasa awk dah bsr sgt ke .. “

” Fatima sgt bijak.. cpt respon n cpt faham apa yg di minta buat.. Eeee tomey nyaaaaa Nyamma dan cousins.. “

” Fatima terpaling happy kt situ. sebijik perangai faz, jenis cheeky, friendly & happy go lucky.. ger4mla kat nyamma. semoga family faz & fattah sentiasa diberkati.. “

” Comelnya tema mcm ni Dan Fatima Always so happy & excited celebrating birthdays, always so happy for others Cute lah all the kids, all the mini Faiz, Jojo dan Fattah .. “

” Happy Birthday Abang Faiz.. Semoga sentiasa mendapat keredhaanNya.. Ameen Allahumma Ameen .. Last2 fokus tengok fatima jugak.. “

” Comeyynya anak dar4 tiga org tu, Fatima acik is so gewamm tengok dia. Happy Birthday En.Faiz.. At the end of the day, family is all that matters.. “

Wah nampak meriah apabila kaum keluarga berkumpul bersama. Kami di Berita Kopak juga mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran kepada Faiz. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..