” Sed1hnya seb4k sangat pergorbanan seorang ibu yang sangat kuat.. ” – Netizen

Bella Astillah Kongsi Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anaknya, Ayden Adrean. Part Ucapan Bella Sambil Menang1s Tu Menyentuh Hati. Alahai Seb4knya !!

Namanya cukup terkenal dan menjadi sebutan peminat. Tidak hanya kerana bakat nyanyian dan lakonannya yang bagus, malahan kisah peribadinya turut mencur1 perhatian. Berasal dari Sabah, Bella Astillah menjadi kesayangan peminat-peminatnya.

Menikahi penyanyi negara jiran Singapura, Aliff Aziz, rumahtangga mereka dikurniakan seorang anak lelaki diberi nama Ayden Adrean. Bak kata pepatah, sedangkan lidah lagi tergig1t, inikan pula rumahtangga. Pernah bercer4i tahun lalu, namun mereka kembali rujuk.

Banyak suka duk4 dilalui, Ayden menjadi sumber kekuatan Bella. Sempena ulangtahun Ayden yang ketiga, Bella mengadakan satu majlis sambutan bertemakan Astr0naut. Kerana Ayden menyukai dengan sistem solar dan planet-planet, tema ini dipilih dan disambut bersama keluarga dan sahabat Bella.

Meninjau akaun Instagram Bella Astillah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan suasana sekitar sambutan ulangtahun kelahiran Ayden Adrean yang ketiga kelmarin. Bella yang sedikit seb4k menitiskan airmata ketika memberikan ucapannya.

Jom tonton video di bawah :

Kesed1han Bella itu buat peminat lain turut sama seb4k. Antara komen-komen mereka :

” Happy birthday Ayden ! Im so sorry x dpt dtg but auntie will send a pressie for u ya !.. “

” Happy birthday Ayden .. moga menjadi anak yg soleh Dan jaga mommy awak baik baik.. selamat dunia akhirat.. aammin.. “

” Bella jangan sed1h. Kita pun ikut nang1s bah. Hppy bufday Ayden.. “

” Supermom always give perfect life for son. loveyou u are strong women bella.. “

” Awwwww jangan lah nang1s nanti kita pun nang1s. happy birthday ayden.. “

” Sed1hnyaaa seb4k sangat pergorbanan seorang ibu yg sangat kuat.. “

Pastinya tersent0h apabila melihat anak sudah semakin membesar. Ayden juga nampak enjoy dan gembira sepanjang majlis itu. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir buat Ayden. Semoga Ayden jadi anak yang menyayangi dan berbakti kepada kedua ibu bapa dewasa kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..