” Okay, gambar last tu khas untuk makcik-makcik bawang.. ” – Netizen

Abby Abadi Kongsi Gambar Bersama Anaknya Maria Danisha. Part Gambar Yang Last Tu Mencuit Hati Netizen. Ad0ii Terkej0t Tengok, Kan Dah Kena Setepek Makcik Bawang Ni !!

Kasih ibu membawa ke syurga. Itu perumpamaan tepat menggambarkan wanita bergelar ibu yang sanggup berk0rban jiwa dan raga serta bergadai nyawa demi memastikan anak-anak dilahirkan membesar menjadi insan berjaya dan berguna kepada agama, bangsa mahu pun negara.

Amalan memberi layanan dan keutamaan yang berat sebelah kepada seorang anak sambil mengabaikan anak lain bukan suatu perkara yang luar biasa dalam masyarakat kita. Ramai yang berbuat demikian. Dan lupa, sebenarnya layanan perlu dilakukan sama rata, supaya tiada anak-anak yang berkecil hati.

Begitulah yang terjadi dengan Abby Abadi. Baru-baru ini beliau telah dikec4m oleh netizen kerana seolah-olah memberi layanan yang berlebihan kepada Marissa Dania berbanding anak-anaknya yang lain. Dengan itu Abby mengambil pendekatan untuk menyedarkan netizen bahawa beliau bukan seperti yang disangkakan.

Menerusi laman Instagram miliknya, Abby Abadi telah memuat naik sebuah posting bergambar. Gambar tersebut adalah gambar beliau bersama dengan Maria Danisha dan juga Darda. Menurut Abby beliau memuatnaik posting tersebut untuk menjelaskan perkara sebenar yang menjadi kekeliruan netizen di luar sana.

Ceritanya lagi, sebenarnya anaknya Danisha tidak suka mengambil gambar, manakala anak lelaki bujangnya juga kurang diambil gambar kerana Abby tidak menjual baju lelaki. Tambahnya lagi, Marissa Dania menjadi model untuk baju jualannya, dengan itu gambar-gambar Marissa lebih banyak dikongsikan di laman Instagramnya.

Jom lihat perkongsian daripada Abby Abadi di bawah ini :

Perkongsian tersebut mendapat perhatian netizen. Komen-komen yang ditinggalkan juga sangat mencuit hati. Lagi-lagi apabila mereka telah melihat gambar ke-4 yang dikongsikan oleh Abby Abadi. Ini antara komen-komen mereka :

” Terkej0t tengok gambar last sekali, paling win.. “

” Hahaa,  Part yang last tuh, terkej0t auntie la Danisha.. “

” Baby besar seiras papa, yang last hahaha terkej0t tengok.. “

” Okay gambar last tu, lobang hidung tu khas untuk makcik-makcik bawang.. “

” Makcik bawang suka sibuk kan, pasal gmbar pon jadi isu, gmbar last tu win.. “

Bertabahlah Kak Abby. Menjadi public figure ni tak terlepas dengan pelbagai dug4an dan kec4man. Ada sahaja yang menjadi perbualan netizen di luar sana. Apa yang penting Kak Abby seorang ibu yang penyayang. Kami di Berita Kopak mendoakan Kak Abby baik-baik sahaja bersama anak-anak tersayang. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG  Abby Abadi 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..