” Sed1hnya, sampai sangat kat hati ini.. “

Video Fad Bocey Menyanyikan Lagu Di Pintu Syurga Mengenangkan Arw4h Abam Buat Ramai Seb4k. Ya Allah, Semoga Terus Tabah !!

Sudah sebulan Abam Bocey men1ngg4lkan kita namun kisah beliau masih lagi meniti di bibir-bibir kenalan rapatnya malah di laman media sosial. Betapa ramai yang begitu menyayangi Abam. Hal ini membuatkan seolah-olah Abam masih ada sehingga kini.

Malah akaun Instagram Abam kini kembali aktif dan dikendalikan oleh isterinya, Hidayah. Hidayah akan berkongsi kenangan bersama Abam dan juga perkembangan terkini anak mereka, Hamzah di laman Instagram tersebut.

Yang paling terkesan dengan pemerg1an Abam semestinya anggota kumpulan Bocey iaitu Fad dan Achey. Dahulunya mereka bergerak bersama bertiga namun kini cuma mereka berdua sahaja. Pastinya perbezaan yang begitu ketara yang mereka rasai.

Menerusi akaun Instagram, Fad memuatnaik videonya menyanyikan lagu Di Pintu Syurga yang merupakan lagu penyanyi Dayang Nurfaezah. Menurut Fad, lirik lagu tersebut sangat kena dengan kisah Bocey dan arw4h Abam. Jom kita dengarkan :

Rata-rata netizen turut berasa seb4k apabila mendengar Fad menyanyikan lagu. Antara komen-komen mereka :

” Esok genap sebulan arw4h pergi meningg4lkan kita .. “

” Cemb0runya atas keabrapan bersahabat… Ya Allah sayu rasa… Moga arw4h tenang di Sana… “

” Al fatihah tuk Abam… be strong abg fad… “

” Ya Allah tersentuh nya hati ini …. Al -Fatihah buat mu arw4h.. “

AL Fatihah  semoga tenang di sana ya Allah.. “

” Sampai kehati lagu ni.. “

” Sed1hnya, Sampai sangat kat hati ni.. “

Ya Allah, admin pun turut berasa sed1h mendengar lagu ini. Kena sangat bait-bait liriknya dengan pemerg1an arw4h Abam. Semoga Fad dan juga Achey tabah menghadapi duga4n ini dan teruskan perjuangan kumpulan Bocey tanpa adanya arw4h Abam.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey, Abam by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..