” Seb4knya tengok, semoga dipermudahkan segala urusan Rita dan Rayyan.. ” – Netizen

Video Rita Rudaini Menghantar Anak Sulungnya, Airit Rayyan Rizqin Ke Sekolah Berasrama Buat Peminat Tersentuh. Tak Pernah Berpisah, Gug0r Airmata Si Ibu. Semoga Terus Berjaya Rayyan !!

Bukan perkara yang mudah apabila perlu berpisah dengan anak namun demi sebuah ilmu ianya perlu ditempoh juga. Begitu juga yang dialami oleh Rita Rudaini apabila anak sulung, Airit Rayyan Rizqin berjaya menyambung pelajaran ke Maktab Rendah Sains Mara ( MRSM ).

Meninjau akaun Instagram Rita Rudaini, telah dikongsikan satu video yang memaparkan suasana ketika Rita dan Rayyan di perkarangan parking kereta institusi berkenaan. Kelihatan Rita memel0k erat permata hati sulungnya ini dan airmata Rita tidak dapat dibendung lagi.

Ungkap Rita, sebagai seorang ibu, pelbagai rasa datang namun airmatanya hari ini adalah airmata gembira dan rasa cintanya pada si anak. Tidak pernah berjauhan sejak kecil, kehidupan sus4h senang mereka harungi bersama, Rita ikon ibu tunggal yang selalu memberi inspirasi kepada ramai.

Sed1h namun dalam masa yang sama gembira kerana Rayyan melangkah setapak lagi ke hadapan, Rita mendoakan anaknya ini terus maju jaya. Pastinya Rayyan akan membanggakan Rita dengan lebih banyak kejayaan pada masa akan datang, Insha Allah.

Jom tonton video di bawah :

Video yang lebih panjang juga ada dikongsikan oleh sahabat baik Rita, Sudirman. Benar kata Sudirman, airmata Rita menjawab segala peng0rbanan membesar anaknya itu. Permulaan sebuah kejayaan buat Rita dan anak-anak.

Perkongsian ini telahpun meraih perhatian daripada peminat. Rasa kagum dan seb4k melihat Rita dan Rayyan turut dirasai oleh peminat. Antara komen-komen peminat :

” Mama bangga dengan you Rita. Semoga Allah melindungi dia dan anak anak dengan segala rahmat dan nikmat yang Esa.. “

” Dah bujang anak yang cerdik dalam mathematics ni , pandai mengaji bagus didikan Rita pada anak-anak. Tahniah buat ibu Dan anak semoga Allah permudahkn ya aamiin.. “

” Please tak boleh st0p nang1s ni. Sed1hnya hangpa, kuat ye mommy.. tahniah… moga Rayyan terus membesar dan dewasa sebagai anak soleh yg akan berbakti buat mommy dan nusa.. “

” Sebenarnya saya pun menang1s tengok video ni. Seb4knya salute dengan kakrita.. dia lah ayah, dia lah mak.. anak-anak bijak pandai. alhamdulillah.. “

” Kita yang seb4k tengok. Sed1h dah terikut nang1s sama. Tahniah Rita, seorang ibu yang cekal. Rayyan pasti akan lebih berjaya nanti dan mampu berdiri atas kaki sendiri.. “

” Seb4knya tengok, semoga dipermudahkan segala urusan Rita dan Rayyan. Permulaan untuk abang balas jasa mommy. Semoga sentiasa berada dalam rahmat dan kasih sayang Allah.. “

” Seb4knya, aku yang nang1s. Banyak kali tengok, banyak kali jugak la banjir airmata. Semoga Allah lindungi Rayyan selalu. All the best Rayyan.. “

Perp1sahan demi sebuah kebaikan dan masa depan yang lebih cerah, semoga Rayyan betah di tempat baru dan dapat menimba ilmu dengan tenang. Buat Rita, tahniah kerana menjadi ibu yang terbaik dan semoga Rita sentiasa bahagia bersama anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sudyrtahir, IG Rita Rudaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..