” Saya tak gem0k tapi saya berisi sikit, hehehe.. ” – Hairul Azreen

Hairul Azreen Kongsi Gambar Bersama Janna Nick, Namun Badannya Yang Berisi Menarik Perhatian Peminat. Alahaii Tak Sangka Macam Ni Rupanya Hairul Gem0k Yer, Dah Macam Badang Ni !!

Filem dan drama aksi sudah menjadi sinonim dengan pelakon yang bernama Hairul Azreen ini. Setiap aksi lag4k nger1 dilakonkan sendiri olehnya tanpa menggunakan bantuan pelakon pengganti untuk aksi-aksi tersebut. Setiap lakonan Hairul sentiasa mendapat sambutan hang4t daripada penonton.

Mengimbas kembali detik permulaan Hairul sebelum bergelar pelakon, Hairul merupakan seorang pelag4k nger1 dan setelah itu Hairul meluaskan langkahnya dalam bidang lakonan. Bermula dengan watak pembantu akhirnya Hairul berjaya memegang watak utama filem dan drama.

Meninjau ke laman instagram milik suami kepada pelakon dan pengacara Hanis Zalikha ini, Hairul berkongsi gambarnya bersama pelakon Janna Nick. Dalam gambar ini tubuh Hairul kelihatan berisi berbanding dengan tubuhnya dalam gambar-gambar sebelum ini.

Rupanya gambar yang dikongsi ini adalah sebahagian daripada penggambaran untuk filem terbaru Hairul yang berjudul Pasal Kau. Menurut Hairul untuk menjayakan lakonan dalam filem ini beliau terp4ksa menaikkan berat badannya. Filem ini bergenre komedi romantik dan ada juga diselitkan adengan aksi bakal ditayangkan tidak lama lagi.

Mari kita lihat gambar yang dikongsi oleh Hairul Azreen ini :

( Klik butang KANAN > untuk gambar seterusnya )

Perkongsian gambar Hairul ini mendapat pelbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen yang diterima ialah :

” Mesti kelakar filem ni, tengok gambar pun dah tau.. “

” Finally can’t wait for it. I love the phrase ‘bukan gem0k tapi berisi’. Supp0rt!.. “

” Nak gem0kkan badan ke nak kuruskan badan lagi susah ? “

” Wah Hairul n Janna Nick mesti kelakar ni.. “

Wah tak sabarnya nak tunggu filem ni berada di pawagam mesti kelakar ni. Gandingan yang mantap ni. Apa pun kami di Berita Kopak sentiasa mendoakan agar Hairul berjaya dalam setiap bidang yang diceburi dan sentiasa memberi yang terbaik kepada peminat-peminat Hairul.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..