” Alaaa comelnya anak dengan bapak ni.. ” – Netizen

Video Nadzmi Adhwa Mengac4h Anaknya, Arwa Malaikha Urwa Namun Reaksi Urwa Buat Ramai Netizen Terhibur. Alahai, Comelnya Dia !!

Arwa Malaikha Urwa merupakan anak kepada pasangan selebriti Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana. Urwa dilahirkan pada 5 Jun yang lepas. Kelahiran Urwa melengkapkan kehidupan berumah tangga buat pasangan sama cantik sama padan ini.

Seperti selebriti lain, Urwa juga mempunyai akaun Instagram yang dikendalikan oleh ibu dan bapanya. Akaun tersebut diwujudkan untuk berkongsi video dan gambar Urwa serta perkembangan Urwa buat tatapan para peminat.

Wajah Urwa yang comel dan putih gebu sering menjadi perhatian di media sosial. Sehingga kini akaun Instagram Urwa mempunyai seramai 124 ribu jumlah pengikut sejak akaun itu diwujudkan selepas Urwa dilahirkan. Wah, nampaknya Urwa mempunyai ramai peminat !!

Menerusi akaun Instagram, satu video Urwa telah dimuatnaik di mana ia memaparkan Nadzmi mengac4h Urwa dengan menggunakan bahasa bayi. Namun reaksi Urwa buat ramai terhibur. Alahai, Urwa menang1s pula. Urwa tak faham abi cakap apa ye.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen ger4m melihat kecomelan Urwa. Menangis pun comel juga. Antara komen-komen mereka :

” Putih gebunya dia.. Alah comelll.. “

” MasyaAllah..cantik dan comel nye awak urwa… “

” Masyaallah comelnyaaa sayangg! Eeee cutenyaaa diaaa.. “

” Alaaa comelnya anak dgn bapak ni.. Muka sebijik macam umi dia la semoga membesar dengan sihat ye urwa.. “

Ad0haiiii Abi dokong la…si4n Urwa nang1s tu.. “

” SubhanaAllah… Comel sungguh la Urwa ni.. “

” Allahu Akbar comelnya putih gebu mcm mak Pak dia.. “

Alahai, abi acah Urwa dengan bahasa itik, macam mana Urwa nak faham kan. Kesi4n dia sampai menang1s. Semoga Arwa Malaikha Urwa membesar menjadi anak yang solehah, mendengar kata ibu bapa serta berjaya di dunia dan di akhir4t. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Arwa Malaikha Urwa, Nadzmi Adhwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..