” Macam mana laa boleh jatuh cinta dengan bud4k takde kening ni.. ” – Ryzal Ibrahim

Maryam You Narae Kongsi Gambarnya Ketika Kecil. Alahai Tak Sangka Dari Kecil Sampai Sekarang Sama Je Tak Berubah Pun, Comel Sungguh. Namun Komen Daripada Suaminya, Ryzal Cur1 Perhatian Ramai !!

Kenangan zaman kanak-kanak adalah kenangan yang sangat menyeronokkan bagi semua orang. Jika diberi peluang untuk kembali ke zaman kanak-kanak pasti ramai yang tidak akan melepaskan peluang ini walaupun kita tahu itu adalah mustahil akan berlaku lagi.

Setiap orang pasti memiliki sekurang-kurangnya satu kenangan manis yang tidak dapat dilupakan semasa mereka kecil dan zaman kanak-kanak juga merupakan satu dunia yang khas, di mana segalanya masih tidak ketahui dan setiap hari merupakan sesuatu yang baru untuk dihadapi.

Begitu juga dengan pemilik nama Maryam You Narae, seorang mualaf berasal dari Korea Selatan ini. Nama Maryam menjadi tular di laman sosial kerana bercinta dan berkahwin dengan pemuda yang berasal dari Malaysia bernama Nik Muhammad Rizal Bin Nik Ibrahim.

Menerusi akaun instagram Maryam, Maryam telah berkongsi gambarnya semasa zaman kanak-kanak. Gambarnya dengan kaki yang terkangk4ng kelihatan begitu comel sekali. Alahai Maryam, dari kecil lagi memang sudah comel. Patut lah Ryzal terpaut hati.

Mari kita lihat gambar Maryam semasa kecil :

Perkongsian ini juga turut mendapat pelbagai komen lain daripada netizen. Antara komen yang diterima ialah :

” Baby not masalah but cute is masal4h. Arghhh cute sejak azali.. “

” No worry sikit sikit masal4h is ok, sometimes cute..”

” No one is perfect dear. Please dont put your baby name Masal4h. Hehe Joke only.. “

” Hahahaha kecik-kecik dah gar4ng posing tu. Sampai besar Maryam suka buat gaya camtu.. “

” Masal4h = cute. Soo need no worry. Nanti anak maryam mesti cute jugak hehehe.. “

” You still look the same Maryam so cute, your baby will be super cute.. “

” Noona maryamyunrrr, your cheek so fluffy at this time. Little Noona masal4h + little Abang Ryzal masalah = cute little masalah.. “

Suami Maryam, Ryzal turut memberi komen pada gambar yang dikongsi oleh Maryam ini :

Komen Ryzal ini turut mendapat balasan daripada netizen :

Alahaiiii comelnya Maryam masa kecil patutlah sampai sekarang pun comel dan muka tak berubah pun. Apa pun kami di Berita Kopak mendoakan agar Maryam dan suami berbahagia hingga ke Jannah dan Maryam menjadi isteri yang sholehah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryamyunrrr

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..