” Sak1t perut gelak, memang lawak lah part PU Riz ni.. ” – Netizen

Aksi PU Riz Di Pentas Maharaja Lawak Mega Bersama Kumpulan Tobat Buat Ramai Terhibur. Amb0i Pickupline Untuk Neelofa Tu Memang Power Lah. Sendiri Sebut, Sendiri Muka M4lu-M4lu. Lofa Pun Mesti Tersengih-Sengih Kat Rumah Masa Tengok Ni !!

Program Maharaja Lawak Mega 2021 sudahpun 8 minggu bersiaran di saluran Astro. Bagi tugasan minggu ini, setiap pasukan perlu membawa seorang selebriti sebagai artis jemputan bagi menyelesaikan tugasan mereka.

Kumpulan Tobat yang dianggotai oleh Bell Ngasri, Ajak Shiro dan Ropie nyata membuat pilihan yang tepat apabila memilih PU Riz sebagai artis jemputan mereka. Siapa sangka di sebalik imej Ustaz yang dibawakan oleh PU Riz, selebriti ini sebenarnya seorang yang pandai berjenaka.

Meninjau akaun Instagram Lofa.videos ( akaun fan club Neelofa ) , telah dikongsikan sedikit sedutan ketika PU Riz bersama kumpulan Tobat. Ajak yang mel0ntarkan dialognya memberitahu bahawa penyumbang terbesar di situ adalah wanita bernama Hajah Neelofa.

PU Riz dengan wajah seriusnya memberitahu jangan menyebut nama itu kerana dia tidak suka. Bell pula menambah keriuhan apabila mengulang ayat berbunyi ‘ tidak suka ‘ dengan nada terkej0t sambil mengangkat handphone untuk merakam percakapan PU Riz.

Jom tonton video di bawah :

Tidak disangka PU Riz akan memberikan ayat yang padu selepas itu. Riuh dengan sorakan daripada penonton mendengar pickupline PU Riz. Antara komen-komen peminat :

” Funny Ustaz still had this humor naturally like lofa. Ustaz ni memang kelakar jugak. mesti lofa senyum lebar sampai telinga haha.. “

” Chia chia chia haha, kelakar tapi sweet je. Aduhai pandai juga ustaz buat lawak. Masih m4lu-m4lu suami Neelofa ni bagi pickupline.. “

” Ustaz punya pickup line mantap, kelakar dan sweet. M4lu m4lu punya muka tu kita tengok pun nak tergelak.. “

” Powerlah pickupline, part ni yang tergelak habis tengok. Bersemut Ustaz Haris ni, dia yang sebut dia yang m4lu ececee ustaz pun tau.. “

” Sak1t perut gelak, memang lawaklah part PU Riz ni. Senyum senyumlah love dekat rumah tengok ni haha.. “

” Ustaz malu malu tetap sweet. Dah bagi pick up line, m4lu m4lu sendiri ye ustaz hehe. Dia tak suka tapi dia cinta awww.. “

” Bukan main Ustaz Harris ni, jarang dapat tengok peranga1 ustaz macam tu haha. Lawak jugak riz ni.. “

” Win betullah pvnch line Ustaz, berapa kali ulang tayang tak jemulah. Kenapa kena suka kalau boleh mencintai chia chia chia.. “

Meriah dan menghiburkan persembahan PU Riz dan T0bat ni. Noh Hujan juga sampai tep0k meja mendengar pickup line PU Riz ini. Apa pun, semoga PU Riz success selalu dan buat kumpulan T0bat, moga berjaya sehingga ke final.

 

Silakan SHARE..

Sumber : Lofa.videos , Pu Riz, Lilyrose.nlf , Lofa.world, Bell Ngasri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..