” Cantiknya anak, macam adik-beradik jer.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Anak, Penampilan Sharifah Shawati Bersama Anak Perempuannya Raih Perhatian Ramai. Eh, Nampak Macam Kakak Dan Adik Jer. Mak Dan Anak Sama Cantik !!

Pastinya ramai mengenali Sharifah Shawati Syed Mohd yang merupakan bekas personaliti TV3. Meninjau ke akaun Instagram, Shawati ada memuatnaik beberapa keping gambar bersama anak perempuannya bernama Maya.

P0sting tersebut dikongsikan sempena hari lahir anaknya pada Oktober lalu yang kini sudah mencecah usia 20 tahun. Shawati turut menitipkan ucapan hari lahir buat puterinya itu ruangan kapsyen p0sting tersebut.

Penampilan Shawati bersama anaknya ini yang nampak seperti adik-beradik telah meraih perhatian ramai. Walaupun anak perempuan Shawati sudah meningkat dewasa, Shawati tetap cantik dan anggun seperti dahulu malah tidak dimam4h usia.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 500 tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ramai memuji kecantikan dua beran4k ini. Kedua-duanya sama cantik dan manis dan sebagai seorang ibu pastinya mendoakan yang terbaik buat si anak.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini telah dihuj4ni dengan ucapan hari lahir buat Maya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Happy Birthday dear Maya.. you are as Gorgeous & Beautiful like your mum. Miss you both  sending love and k1ss.. “

” Happy Birthday Maya Pejam celik dah gorgeous.. cantiknya anak macam adik beradik jer.. sending love and k1ss to you and your mum.. “

” Happy birthday… A year older than my eldest girl.. Like a sisters.. Both gorgeous.. Happy Birthday Maya, mommy’s just sibuk there.. “

” 2 beautiful lady’s Happy Birthday dear Maya… No longer a teen InshaAllah Allah SWT will continue to bless & guide her into adulthood. ”

” Happy birth day to you too Mum shshawati – please celebrate & enjoy. Yes… that was fast, suddenly she turned into that beautiful young lady.. “

” Happy sweet 20 birthday Maya Letisha May Allah bless you and family.. Daughter so pretty  blessed birthday.. “

” Like mom like daughter both are gorgeous.. Happiest Birthday Maya mom’s forever beautiful.. So preety u both.. “

Seperti kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Maya sememangnya mewarisi kecantikan ibunya. Rasanya masih belum terlambat untuk kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Maya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharifah Shawati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..