” Part tangan tersangkut nak ambil bola tu cute.. ” – Netizen

Rihana Oksana Petra Kongsi Video Anaknya, Ismail Leon Belajar Bermain Tennis Buat Ramai Terhibur. Alahai Terkedek-Kedek, Comel Sangat Leon !!

Kecomelan Ismail Leon Petra yang merupakan anak kepada model terkenal Rusia iaitu Rihana Oksana Petra sering mencur1 perhatian ramai. Tambahan pula Rihana sering berkongsi perkembangan anaknya itu di akaun Instagram miliknya.

Ismail Leon Petra atau penggilan manjanya ialah Leon kini sudah berusia setahun lebih. Leon juga sudah pandai berjalan sendiri. Apa sahaja yang dikongsi oleh Rihana yang berkaitan dengan Leon pasti mendapat ribuan tontonan dan likes.

Para pengikut Instagram Rihana seolah-olah sering menantikan perkembangan Leon yang terbaru. Akaun Instagram Rihana bukan sahaja menjadi tumpuan rakyat Rusia malah rakyat Malaysia juga ramai yang mengikuti perkembangan beliau dan anaknya.

Menerusi akaun Instagram, Rihana telah memuatnaik video Leon sedang mengikuti kelas Tennis. Gelagat Leon yang memakai diaper sambil bermain tennis begitu mencu1t hati. Wah, kecil-kecil lagi dah belajar bermain Tennis. Nanti dah besar boleh jadi pemain tennis terkenal.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen ger4m melihat kecomelan Leon. Antara komen-komen mereka :

” Dah besar dah leon.. Ger4m betul tgk.. Semangat betul..

” Part tangan tersangkut nak ambik bola tu cuteeee.. “

” Leon your cute belly and diapers gonna make tennis interesting.. “

” So cute.. This lovely Leon.. Cute young champ Leon.. “

” Cute.. ger4mnya tenguk.. Temb4m nya dia.. “

” Loving this view. So much love and care.. “

Alahai, comelnya Leon berjalan terkedek-kedek sambil memegang raket tennis. Nampak begitu seronok Leon dapat memuk0l dan bermain dengan bola tennis. Semoga Ismail Leon Petra membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. InsyaAllah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rihana Petra

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..