” Part rindu suami yang telah tiada tu terus saya jadi seb4k sangat.. ” – Netizen

Praktis Guna Bahasa Isyarat Yang Dipelajari Menceritakan Tentang Kehidupannya, Perkongsian Farah Ahmad Undang Seb4k. Memang T0uching Sangat Walaupun Simple Jer Video Ni !!

Bagi yang mengikuti pelakon Farah Ahmad di Instagramnya, pasti tahu sekarang Farah sedang menjalani kursus Bahasa Isyarat Malaysia di Universiti Teknologi MARA. Malah, Farah juga sering berkongsi beberapa video dirinya yang sudah mahir menggunakan bahasa Isyarat.

Satu video perkongsian oleh Farah telah menarik perhatian umum, menerusi video itu Farah cuba menceritakan tentang dirinya. Pada awal video, Farah memperkenalkan diri dengan menggunakan isyarat tangan.

Namun pada pertengahan video, ketika Farah menceritakan tentang suaminya iaitu Pitt Hanis buat ramai yang menonton turut menjadi tersent0h. Mungkin ramai yang tahu yang arw4h Pitt Hanis yang juga anak kepada pelakon Fauziah Nawi telah ‘pergi selamanya’ kerana lem4s pada tahun 2019 lalu.

Meskipun video tersebut mengundang seb4k ramai, ada yang bangga dengan pencapaian Farah  dalam mempelajari bahasa Isyarat. Hingga kini, video tersebut telah mendapat ditonton lebih 15 tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata  telah meluahkan kata seb4k dan dalam masa yang sama, mereka memberikan kata semangat kepada Farah. Antara komen-komen menarik adalah :

” Part ayah dan rindu suami yg telah men1nggal dunia tu tetiba saya jadi seb4k sgt. Good luck sis, moga terus berjaya.. “

” Kak fara, saya tgk sampai habis, touching sangat lah. Semoga kak Fara terus kuat teruskan kehidupan kak bersama keluarga.. “

”  Bagus la terus berusaha. Insha-Allah pastikan ada jalan. Jangan gement4r terhadap peperiksaan ya tapi jangan lupa baca doa dulu ya.. “

” With ur expression Farah, Im touched. Tak mudah sebenarnya untuk jadi kuat seperti Farah. Semoga berjaya.. “

” Wah ada kemajuan, suka sangat dengan video2 yang Kak Farah share. Tpi ni memang undang seb4k betul.. “

Sedikit perkongsian, Farah Ahmad antara pelakon yang mempunyai bakat yang besar dalam bidang lakonan. Apa sahaja watak yang diberikan kepadanya, Farah telah berjaya membawa dengan baik sehinggakan telah men1nggalkan imp4k kepada para penonton hasil lakonannya itu.

Memang seb4k video ini, namun jelas terlihat Farah seorang wanita yang tab4h. Apa-apa pun, semoga Farah Ahamd terus kuat. Kami dari Berita Kopak berharap Farah akan terus berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..