” Dah besar, cantiknya Jenna.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Sambutan Hari Lahir Anak Datin Zizie Izette, Nayla Nurjenna Yang Ke 7 Tahun. Wah, Meriahnya. Jenna Pun Cantik Sangat Macam Princess !!

Meninjau ke akaun Instagram Datin Zizie Izette, p0sting terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Zizie telah memuatnaik beberapa gambar dan video sekitar majlis hari lahir anaknya, Nayla Nurjenna.

Jenna kini sudah pun meng1njak ke usia 7 tahun dan untuk makluman, Jenna merupakan anak sulung Zizie. Majlis hari lahir Jenna disambut dengan begitu meriah sekali dengan bertemakan warna pink. Jenna juga kelihatan begitu cantik dengan memakai gaun princess.

Ramai memuji sikap Zizie yang tetap melayan sama rata antara anak kandung dan juga anak angkatnya. Walaupun Jenna merupakan anak angkat, namun majlisnya tetap disambut meriah seperti adik-beradiknya yang lain.

Jenna juga mempunyai kembar di mana kembarnya berada di Sabah. Walaupun terp1sah jauh, sesekali Zizie tetap mengambil pasangan kembar Jenna untuk mereka meluangkan masa bersama. Namun sambutan hari lahir Jenna ini tidak dapat dihadiri oleh kembarnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan hari lahir buat Jenna. ANtara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Sayang nya jenna dengan adiknya, tahniah datin tak da berat sebelah anak angkat mcm anak sendiri.. Dah besar, Cantik nya jenna.. “

” Happy Birthday Jenna… da besar da Jenna… prettynya jennaa… u are a great mommy Kak ZZ zizieizette … sending hvgs and love for jenna and everyone.. “

” Untung Jenna memiliki family gini… Happy Birthday Jenna… semoga Jenna menjadi ank solehah n sgt menghargai n menyayangi baiknyer hati budi ibunya Zizie… “

” Cicaa mmg always oomeei eai ger4mm cicaa pun syg sgt kakak dia…. untung Jenna… ¬†happy bdayy princess cantikk jenna.. “

” Didikan dari seorang ibu yg sangat penyayang… Salut you zizie.. Happiest birthday to the beautiful jenna.. may Allah bless u n ur family always.. “

” Jenna dh nmpk mcm kakak sgt…u look so beautiful & great.. Sed1hlah pulak twin dia tkda sama2 celebrate .. “

” Semoga Jenna bila dah besar akn sentiasa sgt menghormati menghargai ibunya Zizie ayahnya n sgt syg adik beradiknya yg ooomeii baik hati semuanya…. mmg sgt bertuah.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut hari lahir kepada Jenna. Semoga membesar menjadi anak yang baik, solehah serta berjaya di dunia dan di akhir4t. InsyaAllah, amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..