” Pandainya Yusuf, aku yang dah tua ni pun tak reti main chess.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Hairul Azreen, Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Berkumpul Bersama Keluarga Hairul. Wah Meriah Betul Permainan Dan Aktiviti. Hebat Yusuf Main Chess Dengan Orang Besar !!

Kedatangan bulan Ramadhan disambut meriah oleh seluruh umat Islam. Seperti kebiasaannya, ini masa yang terbaik untuk seluruh keluarga berkumpul dan antara aktiviti yang biasa dilakukan adalah berbuka puasa bersama-sama.

Meninjau akaun Instagram Yusuf Iskandar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aktiviti Yusuf bersama adiknya, Alisa Aisyah dan ahli keluarga sebelah Hairul Azreen berkumpul bersama. Gamat dengan gelak ketawa, Yusuf dan Alisa kelihatan gembira bermain bersama sanak saudara.

Pillow fight antara permainan yang menjadi kegemaran dua beradik ini dan seringkali peminat disajikan dengan video mereka bermain bersama Hairul sebelum ini. Telatah Alisa yang ceria juga membuatkan suasana menjadi riuh.

Setelah pen4t bermain bantal, Yusuf kelihatan bermain permainan Chess bersama Pak Longnya. Wah permainan mencabar minda ni Yusuf, apatah lagi Yusuf bermain dengan orang dewasa. Nampak mudah sahaja bagi si cilik Yusuf menyusun gerak buah caturnya itu.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, hampir 30 ribu likes telahpun dicatatkan untuk posting tersebut. Warganet memuji kepandaian Yusuf bermain permainan chess dan antara komen-komen :

” Happynya opah semua ank2 menantu berbuka puasa bersama di rumah. awwwwh pandainya yusuf main chess.. “

” Wow Yusuf pandai main chess, si adik pun comelnya lah hai. Atok duk mengemas yang dekat carpet tak nak bagi sepah hikhik.. “

” Tu dia, kecil kecil hang main chess na pak Usop. Pandainya Yusuf ni, seronok tengok semua happy selalu.. “

” Uish Yusuf main chess, pandainya dia main dengan orang besar lagi tu. Memang otak pintar dan genius Yusuf ni.. “

” Pandainya Yusuf main, aku yang dah tua ni pun tak reti reti main chess. Bijaklah Yusuf, aku ke laut haha.. “

” Bijaknya Yusuf, pandai dia main chess nampak mudah je. Ni mesti pak long kal4h last sekali kan hehe.. “

” Pandainya bud4k handsome ni main chess, aku kelaut terus. Smart boylah Yusuf, suka tengok. Alisa pun kemain lagi, super ceria.. “

Majlis sebegini yang mengeratkan lagi silaturahim antara ahli keluarga. Semoga Ramadhan kali ini membawa lebih keberkatan, kegembiraan serta kebahagiaan buat Yusuf sekeluarga. Stay safe dan take care Yusuf walau di mana berada.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..