” Pandainya Arif. This is funny, pr0pa la Arif ni.. ” – Netizen

Video Gelagat Arif Jiwa Asyraf Pergi Jogging Yang Mencuit Hati. Gaya Larian Tu Semangat Dah Tapi Alahai Baru Berapa Langkah Dah Panc1t. Comel Arif !! 

Melihat gelagat keluarga Tya Arifin dan Asyraf Khalid yang ceria bersama 2 cahayamatanya buat ramai yang terhibur. Umum mengetahui Asyraf adalah anak kepada Datuk Seri Khalid Jiwa dan anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza. Mengahwini Tya yang berasal dari negara jiran Indonesia, mereka kelihatan secoc0k dan sama padan.

Dikurniakan dua orang anak diberi nama Arif Jiwa dan Azzahra Jiwa, kehidupan mereka dilihat cukup lengkap. Arif si sulung memang sudah terkenal dengan wajah comel dan kepetahannya bercakap. Telah diwujudkan satu akaun Instagram khas sejak kecil, Arif ada ramai peminatnya yang tersendiri.

Sehingga kini sudah 848 ribu orang mengikuti akaun Arif. Seorang anak yang mendengar kata dan suka tersenyum, Arif juga merupakan seorang abang yang penyayang untuk adiknya Zahra. Jika keluarga besar mereka berkumpul, pasti gelagat Arif yang akrab dengan Aafiyah akan menjadi perhatian.

Menerusi akaun Instagram Arif Jiwa, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Arif sedang beriadah bersama ibunya, Tya. Arif yang ditanya oleh Tya apa yang sedang dilakukannya, Arif menjawab jogging. Apa yang melucukan adalah tak sampai 10 langkah Arif dah pen4t dan berpat4h balik ke belakang. Kelakar jugak Arif ni yer.

Jom tonton video di bawah :

Keletah Arif itu mencuit hati dan mendapat perhatian peminat. Cepat sangat panc1tnya Arif. Antara komen-komen :

” Ibuu pen4tlah. Apalah abang arif ni lari sikitpun dah pen4t.. “

” Cute betul laa arif ni ! Hahaha pen4tlah jalan-jalan jer sudahlah.. “

” Pandainya Arif. This is funny, pr0pa la Ariff ni.. “

” Ibu pen4t lah hahahhahaha comellah Arif.. “

” Mula-mula bersemangat. Lama-lama ibu pen4tla.. “

” Hahaha comel je… Pen4t la… Hahaha arifff arifff.. “

” Bru lari ckit pen4t dh hehehe comellll.. “

” Amboii abang lari sikit dh pen4t. You are so kelakar la Arif.. “

Alahai rajin sangat exercise Arifnya. Tapi lari sikit dah pen4t tu kelakar betul sampai gelak kuat ibu Tya. Penghibur hati ibu betul Arif ni. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Arif membesar dengan sihat dan menjadi anak yang bijak. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Arif Jiwa Asyraf, IG Tya Arifin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..