” Ngenak lah Ameera ni. Kesi4n mama, siap Bismillah lagi.. ” – Netizen

Video Datin Noor Kartini Kena Pr4nk Dengan Anaknya Ameera Khan. Amboi Baby Pandai Eh Mainkan Mama. Siap Gig1t Lagi, Rupa-Rupanya P4lsu. Dah Kena Tep0k !!  

Keluarga pengacara terkenal Neelofa bukan asing lagi. Bukan hanya Lofa malahan ibunya Datin Kartini serta adik dan kakaknya juga antara yang dikenali ramai dan menjadi sebutan peminat. Datin Kartini sendiri usahawan yang berjaya dan empayarnya tersendiri.

Mempunyai anak-anak perempuan yang ada rupa paras yang cantik, kecantikan Datin Kartini sendiri juga masih terserlah. Sekalipun sudah berusia, masih nampak cantik dan awet muda raut wajahnya itu. Lofa sendiri hampir serupa dengan wajah Datin Kartini ketika muda dahulu.

Datin Kartini yang sporting dan akrab dengan kesemua anaknya ini sering outing bersama. Malahan Datin Kartini juga selalu menemani anak-anaknya ini ke majlis-majlis dan keraian. Ibu yang penyayang dan sangat disayangi anak-anak.

Menerusi akaun Instagram Noor Nabila, telah dikongsikan satu video yang memaparkan adiknya, Ameera membuat pr4nk kepada mamanya, Datin Kartini. Ameera yang memegang dummy ice cream dan menyuakan kepada mamanya itu supaya merasainya. Nampak macam real sangat aiskrimnya tu.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Ameera pr4nk Datin Kartini ini menghiburkan dan menarik perhatian ramai lagi-lagi dengan gelak Ameera tu. Antara komen-komen :

” Kesi4n mama, siap bismillah lagi hahahhahahaha.. “

” Kurang asam punya anak. Mama da bismillah bagai, kesi4n.. “

” Naughty, siannya mama dia. Dah lap belum tu haha.. “

” Hahahhaha ngenak la hoo baby pun. Sian mama, bismillah doh dio nok make.. “

” Dengar Ameera suko pah kito nok suko. Pr4nk jadi la.. “

” Laaa nampak macam aiskrim betuii. Baby pandai betul.. “

” Bismillahirrahmanirahim… hahaha puk kena puk0l.. “

” Ngenak lah Ameera nih. Mama pun comey jah cute.. “

Memang tert1pu la tengok rupa aiskrim tu. Real betul sampai Datin Kartini pun boleh terped4ya dengan pr4nk Ameera tu. Kan dah kena tep0k baby pandai sangat main-mainkan mama. Apa pun, anak beranak yang menghiburkan. Semoga Datin Kartini sekeluarga sentiasa gembira dan berbahagia selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noor Nabila , IG Noor Kartini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..