” Happy Birthday Bro, semoga diberkati ALLAH SWT sentiasa.. ” – Anuar Zain

Fizo Omar Berkongsi Video Kej0tan Sempena Hari Lahirnya Daripada Rakan-Rakan, Namun Gambar Yang Terakhir Menjadi Tanda Tanya. Ada Apa-Apa Ke Tu, Wahhh Macam Ada Bau Nasi Minyak Je !!

Aktor kacak yang juga merupakan h0t daddy Fizo Omar sudah tidak perlu diperkenalkan lagi di kalangan peminat seni tanah air. Nama Fizo mula dikenali setelah beliau menyertai pertandingan Hero Remaja dan pada masa itu Fizo berjaya menjadi naib juara.

Setelah berjaya meraih tempat sebagai naib juara Hero Remaja, nama Fizo terus menjadi rebutan para penerbit filem dan drama. Pelbagai tawaran lakonan telah diterima dan Fizo berjaya membawa setiap watak yang diberikan kepadanya dan terkesan di hati penonton.

Anak jati dari negeri Cik Siti Wan Kembang ini bukan sahaja berbakat dalam bidang lakonan, Fio juga berbakat dalam bidang pengacaraan. Nasi Lemak Kopi O dan Pencetus Ummah Musim 2 merupakan antara rancangan yang dihoskan oleh Fizo.

Menjengah ke laman instagram milik Fizo, bapa kepada Wan Maryam ini telah berkongsi video kej0tan hari lahir untuknya daripada rakan-rakan. Wah habis bertepung Fizo kena kej0tan. Kehadiran Azar Azmi sekali lagi menjadi tanda tanya peminat-peminat yang beranggapan mereka mempunyai hubungan istimewa.

Mari kita lihat video yang dikongsi oleh Fizo Omar ini :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video dan melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian video dan gamabr kej0tan Hari Lahir Fizo Omar ini medapat pelbagai ucapan dan doa daripada rakan artis dan juga peminat-peminat. Antara ucapan dan doa ialah :

” Happy Birthday Bro, semoga diberkati ALLAH SWT sentiasa.. ” – Anuar Zain

” Happy birthday boss fizoomar.. ” – Sasqia Dahuri

” Semoga panjang umur fizo murah rezeki dan bertemu jodoh baik-baik Aamin.. “

” Happy birthday En fizo, semoga dimurahkan rezeki yang luas dan diberikan kesihatan yang berpanjangan.. “

” Happy birtday fizo, Semoga Allah sentiasa rahmati perjalanan hidup awak bersama insan-insan tersayang.. “

” Happy birthday fizo semoga panjang umur sihat selalu, akak peminat tengok fizo berlakon. Semoga bahagia dunia dan akhirat.. “

” Sanah Helwah ya Fizo Omar. Barakallah fii Umrik.. Muka dorang dua ni iras sgt. Sweet kan, semoga berhay dunia akhirat.. ”

” Happy Birthday Fizo semoga sentiasa dalam redha dan kaseh sayang Allah.. “

Alahaii kesiannya tengok Fizo bermandikan kek. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir kepada Fizo, semoga Fizo diberikan kesihatan yang baik, panjang umur dan dimurahkan rezeki. Dan semoga Fizo cepat bertemu jodoh. Macam dah ade bau nasi minyak je ni..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..