” Oxygen dia mer0sot menjelang malam extubate itu.. ” – Ungku Ismail Aziz

Ungku Ismail Aziz Kongsi Perkembangan Terkini Nad Zainal Di Insta Story Miliknya Dan Mohon Doakan Paru-Paru Nad Jadi Kuat Dan Dapat Berfungsi Seperti Biasa Semula !!

Baru sahaja warganet dikhabarkan dengan berita gembira tentang Nad Zainal yang telah pun sedar dah kembali membuka mata kelmarin. Kegembiraan ini membuatkan beberapa rakan artis lain menitikkan air mata kerana terlalu gembira melihat perkembangan positif Nad ini.

Namun sayangnya, keadaan Nad kembali meros0k tahap oksigennya dan Ungku Ismail Aziz berkongsikan khabar ini di Insta Story miliknya beberapa jam yang lepas. Menurut Ungku Ismail, semalam tiada apa yang dapat dikongsikan tentang Nad.

Nad kembali di intubate semula semalam kerana paru-paru Nad masih belum cukup kuat untuk Nad bernafas sendiri. Sekalipun high flow oxygen mask digunakan namun ianya masih tetap tidak membantu. Ungku Ismail berkesempatan melawat Nad sekitar jam 3 petang semalam.

Pada ketika itu Nad sudah pun sedar dari sedation dan Nad lebih lega dengan intubation. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Itu yang dapat digambarkan keadaan Nad sekarang. Perlu terus kuat untuk berjuang melaw4n sak1tnya ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Ungku Ismail mengharapkan agar semua sahabat handai dan para peminat terus mendoakan Nad agar pelakon ini kembali sembuh seperti biasa. Moga paru-paru Nad menjadi kuat kembali untuk Nad bernafas dengan baik.

Sama-sama lah kita mendoakan agar ada keajaiban daripada Allah untuk Nad Zainal. Mungkin ada antara doa-doa kita semua diangkat oleh-Nya. Nad jangan put0s asa, ramai yang menyayangi Nad terutamanya anak-anak Nad, Yem dan Som yang menunggu kepulangan ibunya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ungku Ismail Aziz, IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..