” Pandai Tok Ti didik anak, kecil-kecil sudah disuruh solat.. ” – Netizen

Video Siti Aafiyah Sedang Solat Sendirian Raih Perhatian Warganet. Wah Bagus Sangat Aafiyah, Baru 4 Tahun Dah Pandai Solat Sendiri. Part Akhir Tu Adik Afwa Datang Kac4u Kakak Solat !!

Meninjau ke akaun Instagram muhdafwakhalid yang diwujudkan oleh peminat, perkongsian video Siti Aafiyah sedang menunaikan solat telah meraih perhatian ramai. Video yang berdurasi beberapa saat ini turut memaparkan Muhammad Afwa yang mengg4nggu Aafiyah sedang solat.

Walaupun Aafiyah baru berusia 4 tahun, namun Aafiyah sudah pandai menunaikan solat secara sendiri. Wah, bagus sangat Aafiyah ni. Aafiyah juga nampak sangat comel apabila memakai telekung putih tersebut.

Seperti kebiasaan, si adik memang suka mengg4nggu si kakak. Dapat didengari suara Dato’ Seri Siti Nurhaliza melar4ng Afwa mengganggu Aafiyah. Nasib baik Aafiyah pun sudah hampir selesai menunaikan solat.

Perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 1 ribu tanda suka daripada warganet. Ramai yang memuji cara didikan Dato’ Seri Siti yang dilihat sangat bagus dalam memberi didikan kepada anak-anak.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji cara Dato’ Seri Siti mendidik anak-anaknya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alhamdulillah.. Kecik2 dah disuruh solat.. Nnti dah besar tak nnti suruh.. Pandai tok ti didik anak..¬†pandai kakak aafiyah solat.. “

” Aku ger4m betul dgn afwa ni … rasa nak uli2, nak lep0k2, nak gom0l2. Ger4m sgttt.. Ibuuuu serak suara syian ibu.. “

” Alhamdulillah. Kecik2 Tokti dah didik anak solat.. Comel Muhammad afwa bijak Bersama family tersayang.. “

” MasyaAllah Aafiyah anak solehah.. Comel siti aafiyah bijak bersama ibu tersayang.. alhamdulilah, pandai sngt aafiyah.. “

” Alhamdulillah aamiin3 yrb¬†Mashaallah Siti Aafiyah anak yg soleha yg pandai cantik suci murni comel sangat. .. “

” MasyaAllah Tabarakah.. anak soleha.. pndai ibu ayah didik aafiyah.. Comey la awk ni afwa, ger4m acik tau .. “

” Comel lahai afwa ni. Ger4m untie nk pel0k c1um awk dik. Comel Muhammad afwa bijak.. budak tecik geyammm pp paw.. “

Sejuk perut ibu mengandung apabila melihat anak-anak membesar menjadi anak yang bijak dan solehah. Semoga sikap Aafiyah yang rajin menunaikan solat walaupun masih kecil kekal sehingga meningkat dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muhammad Afwa, Aafiyah Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..