” Ni mahu Tok Kadi pun terkenc1ng dengar haha.. ” – Netizen

Jawapan Asif Suhaimi Ketika Ditanyakan Oleh Syahmi Sazli Samada Ingin Berkahwin Atau Tidak Buat Peminat Terhibur. Part Jawab Akad Nikah Tu Kelakar. Syahmi Pun Sakan Gelak !!

Nama Asif Suhaimi diangkat bakatnya sebagai Artis Komedi Popular ABPBH34 tahun lalu oleh para peminat. Sekalipun Asif insan istimewa, namun lakonan bersahajanya dan ayat-ayat jenaka yang keluar dari mulut Asif membuatkan penonton terhibur melihatnya.

Di sebalik kejayaan Asif, Syahmi Sazli bintang Y0utuber popular adalah tulang belakangnya. Mengetengahkan bakat lakonan Asif, Syahmi mendapat pujian daripada peminat. Meninjau akaun Instagram Syahmi Sazli, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara Syahmi dan Asif.

Oleh kerana ada yang bertanya kepada Syahmi apakah Asif mempunyai keinginan untuk berkahwin, Syahmi membuat video tersebut. Asif menjawab mahu berkahwin diselangi dengan ketawanya dan Syahmi terus mengus1k Asif dengan beberapa soalan lain.

Ketika Syahmi bertanyakan cara untuk akad nikah dengan tok kadi, jawapan Asif membuatkan Syahmi tidak henti ketawa. Orang suruh jawab akad nikah dib4ntainya Asif dengan jawapan ‘Sah’. Haha mahu berdekah tok kadi kalau itu jawapannya Asif.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat oleh Asif ini mencuit hati peminat dan sehingga kini, video ini telahpun ditonton oleh lebih 200 ribu tontonan. Antara komen-komen peminat :

” Yak b0kte, dia jawab soh selaluh haha. Terhiburlah dengan Asif ni, pec4h perut Syami dengar Asif jawab sah tu.. “

” Laju sah dia Asif, haha gelak tergul1ng gul1ng la dengan jawapan Asif ni. Ni mahu Tok Kadi pun terkenc1ng dengar haha.. “

” Pen4t gelak, sah eh haha. Dan dan sah terus, terhibur aku dengan Asif ni. N4kal sokmo Asif.. “

” Adui yang sorang ni lucunya tak habis habis. Kej4ng urat gelak, pakai tak cakap banyak terus sah haha.. Adui Asif.. “

” T0longlah jangan kelakar sangat Asif haha. Tak sempat apa apa lagi dah sah ye Asif. Haha let1h ketawa weh.. “

” Tok kadi kenal dah Asif, kira jadi selalu kalau jawab sah haha. Gelak besar Syahmi sampai tak bunyi suara terus haha.. “

” Haha haih pen4t lah nak gelak, tak tahu berpuluh kali tengok Asif pun mesti ketawa sampai keluar air mata. Jawapan tu spontan dan tak dijangka betul haha.. “

” Spontan je dia sah kan untuk diri sendiri haha. Ad0ilah Asif Asif, kuat betul Syahmi ketawa. Syahmi pun tak boleh tahan ketawa, kita lagi lah. Lucu Asif ni.. “

Rata-rata peminat terhibur dengan jawapan spontan ‘sah’ Asif ini. Kelakarlah Asif jadi hiburan dan pengh1lang tekanan menonton perbualan Asif ini. Semoga Asif sentiasa gembira dan bahagia bersama insan-insan tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : Syahmi Sazli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..