” Banyak kali ulang tengok tetap tak dapat control ketawa.. ” – Netizen

Video Babak Lakonan Tak Jadi Roy Azman Bersama Wan Raja Dan Aidit Noh Dalam Dend4m Seorang Isteri Buat Peminat Berdekah Gelak. Amboi Part Gaya ‘ Les1ng ‘ Tu Tak Menahan, Kelakar Lah Abang Roy !!

Meninjau ke akaun Instagram Roy Azman, satu video yang dikongsikan telah membuat ramai netizen terhibur. Video tersebut merupakan rakaman sh00ting Roy dalam drama lakonannya, Dend4m Seorang Isteri.

Dalam babak tersebut Roy bersama dua lagi pelakon lelaki iaitu Wan Raja dan Aidit Noh sedang melakonkan babak mar4h. Namun sebaliknya yang berlaku apabila beberapa babak dirakamkan tidak menjadi.

Daripada babak mar4h telah menjadi babak kelakar dengan gaya Roy yang sentiasa menghiburkan. Malah Wan Raja dan Aidit juga tidak dapat menahan rasa ketawa apabila melihat Roy yang asyik tersasul.

Perkongsian ini menerima lebih daripada 1 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Agak-agaknya berapa kali babak ini dirakamkan untuk mendapat sh00t yang terbaik ye. Tengok muka Roy pun dah kelakar, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Ramai netizen yang terhibur apabila menonton video ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Bang mcm mn nk belakon dgn abg mcm ni. Tgk muka pun dh nk ketawa. Tp bila dh siap drama tu cantek pulak pegi dia. Steady bang.. “

” Air liur penuh berkumpul dlm mulut tu bang. Mcm mana nk bercakap. ┬árespeklah siapa jadi pelakon ni.. tp scene tak jd ni biasa kami penonton suka tgk.. “

” Dah buat org ketawa lps tu tnye knpa ketawa ehhh.. hahaha.. Mcm pernah ku tengok gaya les1ng tu tp di mana ya ? “

” Banyak kali ulang tgk nii ad0hh tetap tak dpt kontrol goleng2 ketawa.. abg klau tak buat lawak mmg tak sah.. “

” Hahaha.. mmg kelakor. Bila part jah4t tu, tang ke ger4m je nengok. Semoga berjaya dunia dan akh1rat bro.. “

” Abg ni klo tk gelak or ketawa mmg tk sah kan… ade jer bnda wuatkan Abg gelak ketawa… kt sh00ting Mesti meriah gn gelak tawa abg ni.. “

Roy sememangnya seorang yang kelakar dan gemar membuat lawak. Walaupun begitu, apabila diberi watak ser1us ia tetap menjadi dan dapat dilakonkan dengan begitu berkesan. All the best buat Roy Azman.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..