” Ad0i boleh pulak sakat atuk dia macam tu, nak4l lah Fahri ni.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri Menyakat Atuknya Dengan Men1ru Mimik Muka Buat Ramai Terhibur. Ad0i Kelakar Lah Fahri, Muka Redha Atuk Pun Comel Kena Usik Dengan Cucu. Sekali Nenek Pun Berdekah Gelak !!

Hampir setahun berhijrah ke Australia, pengacara Dayah Bakar dan suami serta anak mereka telah pun pulang ke tanah air pada hujung tahun lalu. Terdahulu kisah Dayah Bakar telah mengundang seb4k ramai apabila terpaksa berjauhan dengan suami tersayang yang merupakan seorang pegawai tentera.

Bagi yang mengikuti Dayah di Instagram, pasti tahu Dayah juga sering berkongsi video gelagat anak lelakinya, Achbar Muhammad Fahri. Jangan tak sangka, si kecil ini turut mempunyai ramai peminat yang setia mengikuti perkembangannya.

Terbaru, Dayah ada memuatnaik satu video tentang gelagat Fahri. Kongsi Dayah, video tersebut memaparkan Fahri sedang menyak4t dengan men1ru mimik muka atuknya. Gaya Fahri dalam video itu telah membuat ramai yang melihat turut merasa terhibur.

Paling mencuit hati apabila melihat wajah bapa Dayah seakan redha melihat cucu sedang menyak4tnya. Sehingga kini perkongsian video oleh Dayah telah mendapat lebih 24 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang menyukai dan terhibur dengan perkongsian video oleh Dayah. Malah mereka menyifatkan Fahri seorang kanak-kanak yang ceria. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ad0i boleh pulak sak4t atuk dia macam tu, che3ky lah Fahri ni. Muka redha atuk pun comel, hahaha.. “

” Ger4m nak cub1t pipi tu, peranga1 ikut burbu niii, haha. Dah lah muka sebiji macam Dayah. Mengekek si nenek pun ketawa tengok peranga1 cucu.. “

” Hahahahahaha dia punya menyak4t, masya Allah ger4m sgt dengan budak comel ni. Mesti rumah riuh rendah ada dia.. “

” MashaAllah ger4mnya dengan che3ky boy Fahri ni. Pndai menyak4t kan dia, haha memang ikut peranga1 Kak Dayah ni.. “

” Sebiji muka Dayah bila tersengeh2 macam tu. Fahri2 pandai kan sak4t atuk, siapa yang ajar ni sayang, hahahaa.. “

” Haha atok comelll, Fahri always cheeky ikut burbu. Ger4m lah tengok dia, Fahri memang kanak2 yang ceria lah, happy always.. “

” N4ughty boy ni hahahaha. Auwww cutenya Fahri ni, che3ky nose gitu terhibur sungguh mak cik tengok kau nak.. “

Alahai Fahri pandai betul lah t1ru mim1k muka atuk tu, siap pakej buat mulut munc0ng dengan pejam mata tu paling kelakar. Apa-apa pun semoga Fahri terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..