” Nasib baik tak terbalik dulang tu.. ” – Netizen

Terkej0t Terserempak Dengan Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Reaksi Spontan Seorang Pekerja Katering Raih Perhatian Ramai. Ad0i, Nasib Tak Terbalik Dulang Yang Dibawanya. Tokti Pun Cool Jer !!

Meninjau ke satu akaun Instagram, video ketika Dato’ Seri Siti Nurhaliza bersedia untuk membuat persembahan telah meraih perhatian ramai. Video tersebut diambil menerusi akaun TikT0k adik Dato’ Seri Siti iaitu Siti Nursairah.

Video yang berdurasi beberapa saat ini telah membuatkan ramai turut terkej0t apabila melihat reaksi sp0ntan pekerja katering yang membawa dulang penuh dengan pinggan, mangkuk dan lauk apabila terserempak dengan Dato’ Seri Siti.

Dato’ Seri Siti ketika itu sedang bersedia di sebalik langsir untuk keluar ke ruang dewan. Namun apabila pekerja tersebut berhadapan dengan Dato’ Seri Siti secara tiba-tiba dulang yang dibawanya hampir terjat0h. Mungkin kerana dia turut terkej0t melihat Dato’ Seri Siti di hadapannya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 100 tanda suka sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Siapa tidak terkej0t apabila terserempak dengan penyanyi nombor satu negara kan, nasib tak tebalik dulang yang dibawanya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian di instagram Dato’ Seri Siti :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Nasib baik tak terbalik dulang Tu.. risau.. Mesti dia berdeb4r tu tgh bawah dulang berat2 terjumpa pulak artis feberet dia sampai nak terjat0h dulang.. “

” Sikit lagi nak terbalik dulang abang tu. Merec1k pulak kuah ke baju Siti. nasib tak jat0h habis.. arrr ng1sau.. haha.. “

” Aduii, cubaan sab0taj.. Uiii mana ketua banquet, patut dia arrange budak banquet nak masuk.. berat dulang tu.. “

Persembahan Dato’ Seri Siti tersebut adalah bersempena majlis Queen Of The Nights. Pastinya persembahan Dato’ Seri Siti berjaya memuk4u para hadirin yang ada di majlis tersebut. Baju-baju yang dipakai Dato’ Seri Siti juga cantik-cantik belaka.

Selain itu, pastinya memori terkej0t bertembung dengan Dato’ Seri Siti juga akan menjadi kenangan buat lelaki tersebut. Semoga Dato’ Seri Siti Nurhaliza terus berjaya dalam bidang seni dan menghiburkan para peminat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk, Lee shah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..