” Muka Rayyan sama macam arw4h ayah dia.. ” – Daebakingz

Kongsi Gambar Dari Kecil Sehingga Terkini, Wajah Anak Lelaki Siti Nordiana, Muhammad Rayyan Nakhaie Cur1 Tumpuan. Alahai Comel Betul Rayyan Sejak Daripada Kecil. Makin Besar Makin Seiras Ayahnya, Arw4h Faizal Yusof !!

Muhammad Rayyan Nakhaie merupakan satu-satunya permata hati Siti Nordiana menerusi hasil perkongsian bersama pelakon, arw4h Faizal Yusof. Rayyan kini sudah meningkat remaja dan sudah pun berusia 13 tahun.

Meninjau ke akaun Instagram, satu video yang diambil menerusi akaun TikT0k Siti Nordiana telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan gambar-gambar Rayyan sejak kecil sehingga gambarnya yang terkini.

Rayyan seorang anak yang sangat comel ketika kecil dan kini apabila semakin dewasa, wajah Rayyan saling tidak tump4h seperti wajah arw4h bapanya. Tambahan pula apabila Rayyan mengukirkan senyuman, sama sangat senyuman bapanya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 200 tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Bak kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Pastinya Rayyan membesar menjadi seorang yang handsome seperti bapanya.

Jom tonton video di bawah :

Sekadar info, Siti Nordiana telah mendirikan rumahtangga bersama Faizal Yusof pada 2006. Namun jodoh mereka tidak panjang dan berp1s4h pada tahun 2009. Pada tahun 2011, Faizal telah men1ngg4l dunia ak1bat ser4ngan jantung.

Sehingga kini, Siti Nordiana masih menjalani kehidupan sebagai ibu tunggal dan membesarkan Rayyan dengan begitu baik sekali. Semoga Muhammad Rayyan Nakhaie menjadi anak yang berjaya dan dapat membalas jasa ibunya apabila dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Nordiana, Daebakingz

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..