” Sejuk hati baca tulisan suami Mira Filzah.. ” – Netizen

Ucapan Khas Wan Emir Astar Buat Isteri Kesayangan, Mira Filzah Sempena Anniversary Ke 2 Raih Perhatian Peminat. Syahdunya Ucapan Emir, Ikhlas Daripada Hati !!

Tanggal 3 September, 2 tahun lalu berlangsung penuh gilang gemilang majlis perkahwinan antara Mira Filzah dan Wan Emir Astar. Rata-rata peminat memperkatakan tentang majlis figura kesayangan mereka ini.

Meninjau akaun Instagram Wan Emir Astar, telah dikongsikan sekeping gambar mereka yang kini berada di Switzerland. Emir yang penuh puitis orangnya ini mencoretkan sesuatu untuk isteri tersayang.

Kata Emir, Mira menjadi amanah buat dirinya di dunia dan akh1rat. Mira insan yang luar biasa buat diri Emir. Peng0rbanan dan sifat Mira yang penyayang membuatkan hati Emir sentiasa tertawan terhadapnya.

Melayari bahtera perkahwinan, segala dug4an diharungi berdua dan Emir mengharapkan mereka mendapat keredhaan Allah. Perkongsian Emir sememangnya seringkali menarik perhatian kerana ayatnya yang penuh bermakna dan sweet itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sehingga kini, ucapan oleh Emir ini telahpun mendapat lebih 73 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Alahai sweetnyaa caption, happy anniversary to both of you. Lovely as always brother, Semoga kekal till jannah.. “

” Happy Anniversary Emirah! Semoga kalian sekeluarga diberkati sentiasa & dikurniakan kebahagiaan hingga k Syurga Aamiin.. “

” Happy Anniversary buat Mira Filzah & Wan Emir. such a moving tribute Semoga Allah sentiasa memberkati.. “

” Selamat bercinta kerana Allah hingga ke Jannah buat kedua pasangan ini.. Happy 2nd anniversary to both of u.. aamin.. “

” Beautiful words, It’s been 2 years already. Syukur alhamdulillah, happy anniversary lovely couple.. “

” Seronoknye baca wish ni.. happy anniversary both of u brother wanemirastar & sister mfmirafilzah. moga bahagia smpai syurga.. “

” Sejuk hati baca tulisan suami mira filzah. Hingga syurga EmirAmirah. Happyyyyyy 2nd anniversary mama papa wankhairamir.. “

Indah sungguh bait kata-kata Emir untuk bidadari kesayangannya ini. Selamat ulangtahun perkahwinan Emir dan Mira, semoga ikatan ini berkekalan hingga ke jannah dan sentiasa dalam lindungan Allah selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wan Emir Astar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..