” Lucu lah tengok muka baby Khaleeda tu, haha.. ” – Netizen

Video Reaksi Wajah Anak Fizo Omar, Wan Khaleeda Apabila Pipi Dic1um Berkali-Kali Oleh Daddynya Mencuit Hati Warganet. Ad0i Lah Redha Betul Muka Tu Khaleeda. Sampai Berkerut-kerut Dahi, Hehe !!

Bayi sememangnya mempunyai baunya yang tersendiri walaupun tanpa mengenakan bedak. Kata orang bau bayi ini seperti bauan syurga. Baik mak mahupun ayah tidak berkecuali suka menc1um pipi anak masing-masing.

Meninjau akaun Instagram isteri Fizo Omar, Fazeera Nazri, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan reaksi Wan Khaleeda ketika Fizo mengusiknya. Bertalu-talu Fizo menc1um pipi Khaleeda dan melihat ekpresi muka Khaleeda itu membuatkan warganet menjadi ger4m.

Comel sungguh muka pasrah dan redha Khaleeda itu. Kata Fazeera, Khaleeda ada nama baru sekarang iaitu Khaleeda redha. Nak4l betul daddynya, lagi ditengok Khaleeda berkerut dahi, lagi dic1um Khaleeda berkali-kali. Nasib tak mer4ung si Khaleeda tu, hehe.

Fazeera yang merakam gelagat Fizo bersama Khaleeda ini mengatakan kepada Khaleeda yang Umi tak boleh menolong Khaleeda. Alahai mata tu siap pandang ke arah umi ye Khaleeda. Siapa suruh comel sangat, kan sudah kena g0m0l dengan daddy.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Fazeera ini telahpun meraih lebih 1000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen mereka :

” So cute Khaleeda haha, berkerut dahi baby kena kenak ke daddy. Redha betul ni, comel sangatlah Khaleeda muka tu.. “

” Kuat menyakat anak lah daddy, Hahahahaha ger4m cik fazz. dia punya muka redhoo tak boleh bawak bincang hahaha.. “

” Eeii comelnya, ger4m tengok muka redha Khaleeda tu haha. She is so adorable baby, sampai berkerut dahi haha.. “

” Haha lucu lah tengok muka baby Khaleeda tu. berkerut muka baby, mesti baby Khaleeda kata ee serabut la daddy ni hahaha.. “

Masa anak kecil ni lah boleh dic1um sepuas-puasnya, apabila sudah besar nanti kebiasaannya sus4h hendak dibuat sebegini. Lagi mengelak dan lar1 adalah kerana tak mahu dic1um. Comel sangat muka redha Khaleeda, air liur pun mencurah-curah ye Khaleeda, hehe.

Semoga kebahagiaan Fizo bersama anak dan isterinya ini berkekalan sampai bila-bila. Semoga Khaleeda juga terus membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik dan berakhlak mulia serta menghormati kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazeera Nazri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..